VIDEO | LIGA 1, PRINTRE CEI MAI BUNI. VA APĂREA ÎN FIFA 2020 - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | LIGA 1, PRINTRE CEI MAI BUNI. VA APĂREA ÎN FIFA 2020

Premieră istorică! Liga 1 de fotbal din România va fi inclusă în celebrul joc FIFA, ediția 2020. Noua versiune va fi lansată oficial pe 27 septembrie. Astfel, toate echipele prezente pe prima scenă românească, în acest sezon, vor fi disponibile pentru utilizatorii din întreaga lume. Simulatorul FIFA a înregistrat peste 45 de milioane de jucători la ultima variantă a jocului, FIFA 19.

Omul care a reușit să obțină licența și pentru echipele din România este Robert Pongraț, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Așadar, pe lângă Liverpool, Barcelona sau Real Madrid, pasionații de jocuri video vor beneficia, din acest an, și de FCSB, Dinamo sau CFR Cluj. „De cinci ani de zile încercăm să introducem campionatul nostru în jocul FIFA, iar acum suntem foarte aproape”, a declarat Pongraț pentru ProSport.

Există și vești proaste pentru lumea gamerilor. Juventus a semnat un contract de exclusivitate cu japonezii de la PES. Drept urmare, numele celebrei echipe italiene NU va mai apărea în cel mai cunoscut joc al lumii. Va fi înlocuit cu denumirea Piemonte Calcio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine