Ultima oră
Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma
Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord
La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin
VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren
”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată ”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată
E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti

VIDEO | Liga Campionilor, optimi. Bayern Munchen - Lazio 2-1. Campioana Europei merge în ”sferturi” fără emoţii, în faţa unei adversare cu o prestaţie onorabilă

Champions League Publicat pe 17 mar 2021
mail-share icon Email

 

Formaţiile Bayern Munchen şi Chelsea Londra s-au calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, câştigând optimile cu Lazio Roma, respectiv cu Atletico Madrid.

La Munchen, Bayern a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa lui Ştefan Radu, Lazio, în manşa secundă a optimilor LC, meci arbitrat de Istvan Kovacs. În tur, scorul a fost 4-1 pentru Bayern. Pentru Ştefan Radu, a fost jocul cu numărul 400 la echipa Lazio. Românul a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 26.

Au marcat Lewandowski ’33 (penalti) şi Choupo-Moting ’73 pentru bavarezi şi Parolo ’82 pentru Lazio.

La Londra, Chelsea a învins cu 2-0 echipa Atletico Madrid, în returul optimilor. Golurile au fost marcate de Ziyech ’34 şi Emerson ‘90+4. În minutul 82, de la Atletico a fost eliminat Savic. În tur, scorul a fost 1-0 pentru Chelsea.

În sferturile de finală ale Ligii Campionilor mai sunt calificate echipele Liverpool, Manchester City, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, FC Porto şi Real Madrid.

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală va avea loc vineri, de la ora 13.00.

Bayern Munchen - Lazio 2-1 (Lewandowski 33', Choupo-Moting 73' / Parolo 82') 

Echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20065091/7/bayern-lazio-echipe-de-start.png

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20065091/8/bayern-lazio-rezerve.png

Sursa foto: Flashscore

Min. 90 + 5: Istvan Kovacs fluieră finalul meciului. Bayern se calfică în sferturi cu 6-2 la general şi 2-1 în această partidă. 

Min. 90: Ocazie Bayern! Gnabry nu fructifică pasa excelentă a lui Sane, iar Pepe Reina are o intervenţie foarte bună care o salvează pe Lazio de la încasarea unui nou gol. 

Min. 82: GOL Lazio! Marco Parolo reia cu capul o centrare venită din lovitură liberă de la Pereira şi reduce din diferenţă pentru romani. Bayern - Lazio este 2-1 şi 6-2 la general.

Min. 77: Schimbare şi la Bayern! Iese Kimmich şi intră Martinez. 
Min. 75: Schimbare la Lazio! Intră Cataldi în locul lui Alberto.
Min. 73: GOL Bayern! Choupo-Moting profită de pasa foarte bună primită de la David Alaba şi îl execută pe Pepe Reina într-o situaţie de 1 vs 1. Este 2-0 pentru bavarezi, care conduc cu 6-1 la general.
Min. 71: Dublă schimbare la Bayern Munchen! Choupo-Moting M şi Musiala îi înlocuiesc pe Lewandowski şi Muller. 
Min. 70: Correa vede cartonaşul galben pentru simulare. 
Min. 67: Bară Bayern Munchen! Robert Lewandowski şutează de la aproximativ 20 de metri în bara porţii lui Pepe Reina. Mingea ricoşează în portarul romanilor, care reuşeşte să reţină. 
Min. 57: Schimbare la Lazio! Pereira îl înlocuieşte pe Muriqi. 
Min. 55: Schimbare la Lazio Roma! Parolo intră în locul lui Lazzari. 
Min. 48: Goretzka vede cartonaşul galben.
Min. 46: Schimbare şi la Bayern! Intră Sule în locul lui Boateng.
Min. 46: Schimbare la Lazio! Iese Fares, intră Lulic.

Min. 45 + 1: Istvan Kovacs fluieră finalul primei reprize. Bayern Munchen o conduce pe Lazio cu 1-0 şi 5-1 la general. 

Min. 39: Milinkovic-Savic încasează cartonaşul galben.

Min. 33: GOL Bayern! Robert Lewandowski deschide scorul din lovitură de la 11 metri, trimiţându-l pe Pepe Reina în direcţia opusă. Bayern are 1-0 şi 5-1, la general.

Min. 31: Penalty pentru Bayern Munchen. Acerbi vede cartonaşul galben pentru un fault la Goretzka.

Min. 26: Ştefan Radu a încasat primul cartonaş galben al meciului pentru o intrare dură prin alunecare tocmai la Robert Lewandowski.

Min. 13: Prima mare ocazie de gol pentru Bayern! Sane driblează scurt şi şutează cu interiorul puţin pe lângă poarta lui Pepe Reina. Este în continuare 0-0 şi 4-1 pentru bavarezi, la general. 

Min. 1: A început meciul!


Istvan Kovacs va conduce la centru meciul dintre Bayern Munchen şi Lazio, din optimile UEFA Champions League. Kovacs va fi ajutat de asistenţii Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, iar Ovidiu Haţegan va fi al patrulea oficial.

Un alt român se va afla, foarte probabil, pe teren, însă ca jucător. Este vorba despre Ştefan Radu, care ar putea să înceapă titular această partidă.

Meciul de pe „Allianz Arena” pare fără miză, după ce bavarezii au eliminat suspansul în tur, la Roma, când s-a impus cu un categoric 4-1. Însă italienii vor să facă uitată impresia proastă din prima manşă şi şi-au propus să obţină cel puţin o victorie de palmares în Germania.

Bayern Munchen - Lazio se joacă miercuri, de la ora 22.00, şi se vede în direct pe Look Sport.

Echipele probabile

  • Bayern: Neuer; Pavard, Süle, Alaba, Davies; Roca, Goretzka; Sané, Müller, Gnabry; Lewandowski
  • Lazio: Reina; Patric, Acerbi, Radu; Marušic, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulić; Correa, Immobile
mail-share icon Email
viewscnt