Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | Meci de poveste la Torino, decis în prelungiri! Porto o elimină pe Juventus şi merge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20055175/28/profimedia-0596330757.jpg

FC Porto s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după un meci dramatic la Torino, cu Juventus, decis după două reprize de prelungiri, în direct pe Look Sport+. Portughezii au jucat în inferioritate numerică din minutul 54 şi au pierdut partida din Italia, dar merg mai departe graţie regulii golurilor înscrise în deplasare.

După 90 de minute, scorul a fost 2-1 pentru Juventus, în oglindă cu rezultatul de la Porto.

Sergio Oliveira a înscris pentru Porto în minutul 19, din penalty, dar Chiesa a reuşit o ‘dublă’ în repriza a doua (49’, 63’).

Taremi a fost eliminat în minutul 54, pentru proteste, dar Porto a rezistat până la finalul timpului regulamentar.

În minutul 115, Sergio Oliveira a înscris pentru Porto, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Juventus avea nevoie de două goluri pentru a se califica în sferturi, dar a înscris o singură dată, prin Rabiot, în minutul 117.

Finalul de meci a fost incendiar. Juventus a cerut penalty în minutul 120, pentru un presupus fault asupra lui De Ligt. În minutul 120+4, portarul Marchesin a avut o intervenţie excelentă pentru a îndepărta mingea din careu.

La fel ca în sezonul 2018-2019, FC Porto ajunge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Juventus se opreşte în faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor pentru al doilea sezon la rând. Anul trecut a fost o altă eliminare dramatică, tot prin regula golurilor înscrise în deplasare, cu Oympique Lyon (2-1 în Italia şi 0-1 în Franţa).


JUVENTUS - PORTO 3-2 (Chiesa 49', 63', Rabiot 117' / Sergio Oliveira 19' - penalty, 115'), pe Look Sport+ (1-2 în meciul tur)

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20055175/5/echipe-juve-porto.jpg

Min. 120+5: S-a încheiat meciul! FC Porto se califică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor!

Min. 120+4: Ocazie pentru Juventus! Cuadrado a centrat periculos, iar portarul Marchesin a respins mingea cu mâna. În cele din urmă, portughezii au reuşit să scoată mingea din careu.

Min. 120: Juventus a cerut penalty, după un contact între De Ligt şi Manafa. Arbitrul acordă doar corner, dar italienii protestează vehement!

Min. 117: GOL pentru Juventus! 3-2! A înscris Adrien Rabiot! Italienii mai au nevoie de un gol pentru a se califica în sferturile UCL.

Min. 115: GOL pentru FC Porto! 2-2! A înscris Sergio Oliveira, cu un şut din lovitură liberă de la 25 de metri. Mingea s-a dus pe sub zid şi l-a păcălit pe Szczesny la colţul scurt.

Min. 113: Ocazie pentru Juventus! Morata a găsit un culoar de şut în careu, dar execuţia atacantul spaniol a fost slabă, fără probleme pentru portarul Marchesin.

Min. 110: Ocazie pentru Juventus! Kulusevski a driblat un fundaş în careu şi a şutat la colţul scurt, dar mingea a fost blocată de către Mbemba.

Min. 106: A început a doua repriză de prelungiri! Schimbare la Porto: a ieşit Marega, a intrat Martinez Toni.

Min. 105: S-a încheiat prima repriză de prelungiri!

Min. 104: Cartonaş galben pentru Bernardeschi, pentru un fault dur!

Min. 103: Juventus a cerut penalty! Cristiano Ronaldo a fost lovit cu piciorul în careu de către portarul Marchesin.

Min. 102: Dublă schimbare la Juventus! Au ieşit Arthur şi Chiesa, au intrat Kulusevski şi Bernardeschi.

Min. 99: Ocazie pentru Porto! Marega a trimis o lovitură de cap din careu, dar mingea s-a dus pe centrul porţii, fără emoţii pentru Szczesny.

Min. 97: Cartonaş galben pentru Sergio Oliveira (FC Porto)!

Min. 93: Cartonaş galben pentru Cuadrado (Juventus)!

Min. 91: Au început prelungirile! Nicio schimbare în cele două echipe!

Juventus joacă prelungiri în Liga Campionilor pentru prima dată după anul 2005!

Min. 90+5: S-a încheiat timpul regulamentar! Urmează două reprize de prelungiri, întrucât scorul pe ansamblul ambelor manşe este egal, 3-3.

Min. 90+3: Cartonaş galben pentru Chiesa (Juventus)!

Min. 90+3: Ocazie mare pentru Juventus! Cuadrado a şutat cu stângul de la marginea careului, iar mingea s-a dus în bara transversală.

Min. 90+1: Gol anulat pentru Juventus! Morata a trimis mingea în poartă, dar reuşita spaniolului a fost anulată pentru ofsaid.

Min. 90: Schimbare la Porto! Iese Uribe, intră Grujic.

Min. 86: Ocazie pentru Juventus! Chiesa a trimis perfect în careu, dar Mbemba a respins mingea în corner, cu o lovitură de cap. Cristiano Ronaldo şi-a pus mâinile în cap, întrucât se afla pe traiectoria mingii şi ar fi înscris, cel mai probabil.

Min. 84: Ocazie pentru Porto! Marega şi-a creat spaţiu în careu şi a şutat către colţul scurt, dar mingea s-a dus milimetric pe lângă poartă.

Min. 83: Ocazie pentru Porto! Malang Sarr a şutat bine de la marginea careului, dar portarul Szczesny a fost atent.

Min. 82: Ocazie imensă pentru Juventus! Chiesa a scăpat singur cu portarul, dar Marchesin a respins mingea cu mâna.

Min. 77: Ocazie pentru Juventus! Cuadrado a centrat perfect din banda dreaptă, dar Cristiano Ronaldo a trimis mingea mult pe lângă poartă, cu o lovitură de cap. Portughezul a încercat să trimită mingea în faţa porţii, pentru Morata.

Min. 75: Dublă schimbare la Juventus! Au ieşit Ramsey şi Bonucci, au intrat McKennie şi De Ligt.

Min. 71: Schimbare la FC Porto! A ieşit Zaidu Sanusi, a intrat Luis Diaz!

Min. 69: Ocazie pentru Juventus! Rabiot a şutat în forţă din lovitură liberă de la 20 de metri, la colţul scurt, dar portarul Marchesin a respins mingea.

Min. 63: GOL pentru Juventus! 2-1! Cuadrado a centrat din banda dreapta, iar Chiesa a înscris cu o lovitură de cap! La acest scor, meciul va merge în prelungiri.

Min. 61: Schimbare la Porto! Iese Otavio, intră Malang Sarr.

Min. 60: Juventus a cerut penalty! Pepe a respins mingea, care l-a lovit în umăr pe Uribe. Arbitrul Kuipers a lăsat jocul să continue.

Min. 56: Ocazie imensă pentru Juventus! Chiesa a scăpat singur cu portarul Marchesin, l-a depăşit, dar a fost blocat in extremis de către Pepe, exact când se pregătea să trimită mingea în poarta goală.

Min. 54: Eliminare pentru Taremi (Porto)! Atacantul iranian a protestat faţă de decizia arbitrului olandez Bjorn Kuipers, care a semnalizat un ofsaid.

Min. 52: Cartonaş galben pentru Taremi (Porto)!

Min. 49: GOL pentru Juventus! 1-1! A înscris Federico Chiesa, cu un şut la vinclu din careu. Cristiano Ronaldo a furnizat pasa decisivă.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe!

Min. 45+4: S-a încheiat prima repriză! 0-1! 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20055175/15/prima-repriza.jpg

Min. 45+2: Cartonaş galben pentru Otavio (FC Porto)!

Min. 45+2: Ocazie pentru Porto! Sergio Oliveira a şutat din lovitură liberă, dar portarul Szczesny a reţinut mingea. 

Min. 41: Ocazie pentru Juventus! Cristiano Ronaldo a şutat din 6 metri, portarul a respins mingea, dar starul portughez a fost semnalizat în ofsaid.

Min. 32: Jocul este întrerupt, întrucât Pepe (FC Porto) primeşte îngrijiri medicale.

Min. 27: Ocazie mare pentru Juventus! Morata a preluat mingea în careu şi a şutat la colţul scurt, din 6 metri, dar portarul Marchesin a respins mingea în corner.

Min. 25: Ocazie pentru Porto! Otavio a şutat din afara careului, din zonă centrală, dar Szczesny n-a avut emoţii.

Min. 24: Ocazie pentru Porto! Corona a pătruns în careu din banda dreapta şi a şutat, dar portarul lui Juventus a reţinut mingea.

Min. 19: GOL pentru FC Porto! 0-1! A înscris Sergio Oliveira, de la 11 metri.

Min. 17: Penalty pentru FC Porto! Demiral l-a faultat în careu pe Taremi.

Min. 11: Ocazie pentru Porto! Uribe a încercat un voleu din afara careului, dar mingea s-a dus pe lângă bara din dreapta porţii.

Min. 6: Dublă ocazie pentru FC Porto! Mai întâi, şutul lui Taremi din 6 metri a fost blocat in extremis de către Bonucci, apoi tot atacantul iranian a trimis mingea în bara transversală, cu o lovitură de cap. 

Min. 5: Ocazie imensă pentru FC Porto! Marega i-a depăşit pe Bonucci şi Demiral, dar a fost blocat în careu de către portarul Szczesny.

Min. 3: Ocazie imensă pentru Juventus! Portarul Marchesin a intervenit incredibil la lovitura de cap a lui Alvaro Morata, din 6 metri.

Min. 2: Ocazie pentru Porto! Uribe a şutat de la marginea careului, mingea s-a dus puţin pe lângă poartă.

UPDATE 22:00 A început meciul de la Torino, care porneşte de la 2-1 pentru FC Porto.

UPDATE 20:50 Echipele de start:

Juventus: Szczesny – Alex Sandro, Demiral, Bonucci (cpt), Cuadrado – Chiesa, Arthur, Rabiot, Ramsey – Morata, Cristiano Ronaldo.

Porto: Marchesin – Zaidu Sanusi, Pepe (cpt), Mbemba, Manafa – Otavio, Uribe, Sergio Oliveira, Corona – Taremi, Marega.

Rezervele:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20055175/2/rezerve-juve.jpg

UPDATE 20:00 Totul este pregătit pe Juventus Stadium, înaintea unui meci crucial pentru calificarea în sferturile de finală ale UCL.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20055175/3/juve.jpg

Iată golurile înscrise de Juventus în acest sezon al Ligii Campionilor:


Juventus Torino a cedat în tur, la Porto, scor 1-2, la finele unui meci în care gazdele au avut iniţiativa, iar „Bătrâna Doamnă” a părut anemică, incapabilă să facă faţă entuziasmului portughezilor. Totuşi, golul marcat pe final de joc de italieni îi face favoriţi la un loc în sferturile UEFA Champions League.

Numai că Juventus nu a uitat dezamăgirea din sezonul anterior, când a fost eliminată de un Lyon strălucitor, iar acum şi-au luat toate măsurile pentru a evita un nou eşec. Însă nu le va fi simplu, chiar dacă o victorie scurtă, italiană, cu 1-0, i-ar trimite în faza următoare a competiţiei.

Meciul Juventus Torino - FC Porto se joacă marţi, de la ora 22.00, şi se vede în direct pe Look Sport+. 

Echipele probabile: 

Juventus: Szczesny – Danilo, Chiellini, De Ligt, Alex Sandro – Chiesa, Bentancur, Rabiot, McKennie – Ronaldo, Kulusevski

Porto: Marchesin – Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi – Corona, Oliviera, Uribe, Otavio – Marega, Taremi

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri