Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO | Lionel Messi a dezvăluit stadiul negocierilor cu PSG: ”Am primit multe telefoane!”

Barcelona Publicat pe 8 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20348971/2/messi.jpg

Lionel Messi a recunoscut că există posibilitatea ca următoarea sa echipă din carieră, după despărţirea de Barcelona să fie PSG, formaţie favorită în presa internaţională să îşi asigure serviciile starului argentinian.

Cu toate acestea, Messi susţine că nu a confirmat niciuna dintre ofertele primite, totul fiind doar în stadiul discuţiilor, deşi a primit mai multe telefoane de la echipe interesate de achiziţionarea sa.

"E o posibilitate. Nu am nimic confirmat cu nimeni. Când a fost făcut anunţul oficial, am primit multe telefoane, de la multe cluburi interesate. Pentru moment, nu am nimic concretizat cu nimeni, doar discuţii!", a declarat Lionel Messi, la conferinţa de presă de duminică, unde şi-a luat rămas bun de la Barcelona şi suporterii blaugrana.

Messi a explicat că el şi Barcelona şi-au dorit prelungirea contractului, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza reglementărilor din La Liga. Fostul decar şi căpitan al catalanilor a mărturist emoţionat că dintre toate momentele frumoase petrecute pe Camp Nou cel mai tare l-a marcat debutul său.

"Am făcut tot ce era posibil, din punctul meu de vedere. Dar clubul nu a putut înregistra contract. Anul trecut nu am vrut să rămân şi am spus-o. Anul acesta am vrut să rămân şi nu am putut! Va fi dificil pentru familia mea, credeam că vom rămâne aici. Va fi o schimbare dificilă, dar trebuie acceptată!

E dificil să aleg un singur moment, un singur trofeu. Am trăit multe moment frumoase. Dar, poate, momentul debutului a fost momentul în care visul meu a devenit realitate. Îmi voi aminti mereu ziua când a început totul!”, a mai spus Messi.

Lionel Messi a scris istorie la Barcelona. Starul argentinian a cucerit alături de singura sa echipă din carieră de până acum numeroase trofee, fiind cel mai mare fotbalist din istoria formaţiei blaugrana şi unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria ”Sportului Rege”.

Din 2004 până în 2021, Messi a câştigat de 10 ori La Liga, de patru ori Liga Campionilor, de şapte ori Cupa Spaniei, de opt ori Supercupa Spaniei şi de alte trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor şi Supercupa Europei. Leo Messi deţine recordul absolut atât cu privire la prestigiosul trofeu ”Balonul de Aur”, cât şi la cucerirea ”Ghetei de Aur”. Fostul decar al Barcelonei şi-a adjudecat de şase ori fiecare trofeu suprem individual.

672 de goluri şi 305 pase decisive a reuşit Lionel Messi pentru Barcelona, în 778 de meciuri, în toate competiţiile. Messi este cel mai bun marcator şi cel mai bun pasator decisiv din istoria catalanilor şi a campionatului spaniol ”La Liga”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele