Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Liverpool a doborât un record în Liga Campionilor, după victoria zdrobitoare cu Atalanta

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 4 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19575158/1/liverpool.jpg

Liverpool a reuşit, marţi, una dintre cele mai clare victorii în grupele Ligii Campionilor, 5-0 în deplasare cu Atalanta. 'Cormoranii' au intrat în istoria competiţiei, după ce au obţinut cea mai clară victorie din istorie a unei echipe din Anglia în meciurile din deplasare cu o formaţie italiană.

La Bergamo, Jota (16', 33', 54'), Salah (47') şi Mane (49') au înscris pentru Liverpool.

Anterior, nicio echipă din Anglia nu a reuşit o victorie la cinci goluri diferenţă împotriva unei echipe din Italia în Liga Campionilor.

Liverpool, câştigătoarea Ligii Campionilor în 2019, are maximum de puncte în Grupa D, după trei runde, cu golaveraj 8-0.

Programul transmisiunilor de azi din Liga Campionilor, la Look Sport

Sursa foto: Twitter Liverpool

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri