Ultima oră
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei

VIDEO | Liverpool a primit trofeul de campioană a Angliei, după un meci nebun cu Chelsea. Fanii au sărbătorit în faţa stadionului Anfield primul titlu după 30 de ani

Liverpool Publicat pe 23 iul 2020
mail-share icon Email

Liverpool a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-3 (3-1), echipa Chelsea, în etapa a XXXVII-a, penultima, a campionatului englez de fotbal Premier League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19429314/1/liverpool.jpg

Keita '23, Alexander-Arnold '38, Wijnaldum '43, Firmino '55 şi Oxlade-Chamberlain '84 au marcat golurile gazdelor. Pentru Chelsea au înscris Giroud '45+3, Abraham '61 şi Pulisic '73.

Cu titlul asigurat din 25 iunie, Liverpool conduce în clasament, cu 96 de puncte, urmată de Manchester City, cu 78 de puncte, şi de Manchester United şi Chelsea, ambele cu câte 63 de puncte.

La finalul meciului de pe Anfield, jucătorii antrenaţi de Jurgen Klopp au primit trofeul, medaliile şi tricourile de campioni.

 

 

Căpitanul Jordan Henderson a ridicat trofeul pe un stadion gol, dar mii de fani au fost prezenţi în afara stadionului pentru a sărbători titlul aşteptat de 30 de ani, în ciuda solicitărilor poliţiei şi clubului să nu se adune în grupuri mari, din cauza pandemiei de coronavirus.

 

 

Mulţi dintre ei au aprins torţe şi focuri de artificii, au cântat, au scandat şi au sărbătorit cu bere.

Poliţia a amplasat un mare dispozitiv în zonă, a intervenit şi a mai confiscat din torţe, dar nu au putut să împiedice mulţimea să se strângă pe Walton Breck Road, lângă stadion.

 

 

"Ar trebui să sărbătorim cu toţii, împreună. Acasă, în siguranţă, să bei ce vrei. Dar trebuie să vă pregătiţi pentru o petrecere. Nu ştiu când va dispărea acest nenorocit de virus, dar atunci vom avea parte de o petrecere, toţi, împreună. Asiguraţi-vă că veţi fi gata atunci! Mulţumesc foarte mult", le-a transmis Klopp fanilor.

Liverpool a câştigat de 19 ori campionatul Angliei şi anterior acestei ediţii s-a impus în 1990.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele