Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | LOVITURĂ DE TEATRU LA TORINO! JUVE SE ÎMPIEDICĂ DE MODESTA SASSUOLO ŞI POATE PIERDE PRIMUL LOC ÎN SERIE A

Noutăți Publicat pe 1 dec 2019
mail-share icon Email

Juventus Torino nu a reuşit decât un egal, 2-2, pe teren propriu, cu Sassuolo, într-un meci disputat azi şi transmis în direct de Look Plus. Gazdele au deschis scorul după 20 de minute de joc prin Bonucci şi toată lumea se aştepta la un festival de goluri şi la o victorie facilă a liderului. N-a fost aşa, iar oaspeţii au egalat rapid, după doar 3 minute, când Boga a făcut 1-1. După pauză, Sassuolo a lovit din nou. Caputo a marcat la doar 2 minute de la reluarea jocului, iar Juventus a avut nevoie de un penalty, transformat în minutul 68 de Ronaldo, pentru a evita un eşec ruşinos.

După acest rezultat de egalitate, Juventus se menţine momentan pe primul loc în Serie A. Campionii en titre au 36 de puncte, cu două mai multe decât Inter. Numai că principala urmăritoare a torinezilor are un meci mai puţin şi va evolua azi, pe teren propriu, cu modesta Spal.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele