Ultima oră
Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start
Presa a pictat frumos în cuvinte victoria Simonei Halep cu Irina Begu. ”Marea favorită a turneului a trecut mai departe” Presa a pictat frumos în cuvinte victoria Simonei Halep cu Irina Begu. ”Marea favorită a turneului a trecut mai departe”
A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua” A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua”
Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut
KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România
Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător” Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător”

VIDEO | Magie, Lionele! Messi nu încetează să uimească. Un nou gol de pe altă planetă reuşit de argentinian

Champions League Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

Lionel Messi a marcat un gol de toată frumuseţea în prima repriză a meciului dintre Barcelona şi Napoli, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, meci transmis în direct pe Look Plus.

În minutul 23, starul argentinian a dus scorul la 2-0 pentru catalani, după ce a finalizat cu o execuţie din cădere o acţiune în care a înşirat - şi cu puţin noroc - mai mulţi adversari, în flancul drept.

Şapte minute mai târziu, Lionel Messi a reuşit dubla, însă reuşita a fost anulată pentru un henţ sesizat de arbitrii din cabina VAR.

Meciul dintre FC Barcelona şi Napoli poate fi urmărit în direct pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri