Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

VIDEO ǀ Remiză în derby-ul românilor din Turcia, în Malatyaspor – Galatasaray. Marius Şumudică a fost eliminat, Cicâldău a jucat 45 de minute, Moruţan a fost rezervă

Alte campionate externe Publicat pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

Derby-ul românesc din Super Lig a fost în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay! Echipa antrenată de Marius Şumudică, Malatyaspor, a primit vizita celor de la Galatasaray, pentru care evoluează Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. Doar Cicâldău a fost pe teren, introdus la pauză, în timp ce Moruţan a fost rezervă neutilizată.

În privinţa prestaţiei fostului mijlocaş de la Universitatea Craiova, a fost una bună, având două ocazii importante de a marca. În acelaşi timp, a executat periculos câteva lovituri libere, dar în final meciul s-a terminat la egalitate, 0-0, chiar dacă Galata a forţat în ultimele minute. Pe finalul meciului, Marius Şumudică a fost eliminat pentru proteste vehemente la o decizie banală a arbitrului.


Malatyaspor – Galatasaray 0-0

Echipele de start:

  • Malatyaspor: Ozbir – Kaya, Ciftpinar, Haddadi – Ndong – Wallace, Mallan, Hafez, Chouiar – Buyuk, Nshimirimana.
  • Galatasaray: Muslera – Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt – Antalyali – Kilinc, Yilmaz, Kutlu, Baber – Diagne.
    Moruţan a fost rezervă, Cicâldău a intrat la pauză.

 Min. 90+6: Final de meci! 0-0. Pe finalul meciului, Marius Şumudică a fost eliminat pentru proteste vehemente la o decizie banală a arbitrului.

Min. 85: Cicâldău bate bine o lovitură liberă, dar fundaşii adverşi resping în corner.

Min. 68: Galata e echipa mai incisivă, dar nu are luciditate în ultimii metri. Cicâldău, extrem de activ.

Min. 48: Ce ocazie! Nici nu a intrat bine pe teren, că deja Cicâldău îşi trece în cont prima şansă de gol.

Min. 46: Începe repriza a doua. Cicâldău intră, Moruţan rămâne, deocamdată, rezervă. 

Min. 45+2: Final de primă repriză. 

Min. 43: În partea a doua a primei reprize, Galata iese mai mult la joc şi e mai prezentă în careul formaţiei lui Şumudică. Scorul rămâne tot 0-0, formaţia lui Cicâldău şi Moruţan, fără şut periculos.

Min. 31: Prima şansă importantă a meciului. Chouiar şutează excelent, dar Muslera respinge cu un reflex de zile mari.

Min. 18: Fără ocazii notabile pentru cele două echipe. Fără şut pe poartă, dar cu un un plus la capitolul posesie pentru formaţia lui Şumudică.

Min. 1: Începe partida! 


Ambele formaţii sunt în foame de puncte. Şumi părea că i-a revitalizat pe gazde, însă a venit o serie de trei eşecuri la rând care a dus echipe pe poziţia a 17-a. Nici la Galata nu este în concordanţă cu obiectivul, fiind pe locul 8, la 12 lungimi de liderul Tranbzonspor, un eventual insucces duminică i-ar îndepărta chiar şi de un loc de cupă europeană.

Eşec în faţa marii rivale

Fenerbahce a reuşit să câştige incredibil derby-ul cu Galatasaray, 2-1, după ce a jucat în inferioritate numerică timp de 20 de minute şi a fost dominată autoritar. Cel puţin în repriza a doua.

  • Confruntarea incendiară din campionatul Turciei a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Akturkoglu, care a primit un assist din partea românului Olimpiu Moruţan. Egalarea a fost restabilită în 31, de starul Mesut Ozil. 

Apoi, elevii lui Fatih Terim au început să controleze tot mai mult jocul şi au avut numeroase ocazii de a trece în avantaj. Neinspiraţia de la finalizare, dar şi ghinionul într-o mare măsură, a făcut ca scorul să rămână neschimbat. 

Moruţan a ieşit de pe teren în 65, dar celălalt român a rămas pe teren, Alexandru Cicâldău. Mijlocaşul a avut de asemenea ocazii foarte mari de a marca. 

În 82, Fener a rămas în inferioritate numerică. Nu a fost suficient pentru Galata. Crespo a trimis un şut formidabil în 90+4 şi a reuşit golul victoriei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri