Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Manchester City - Borussia Monchengladbach 2-0. ”Cetăţenii” repetă jocul bun din tur şi se califică în sferturile de finală al Ligii Campionilor

Champions League Publicat pe 16 mar 2021
mail-share icon Email

 

Manchster City s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după un dublu succes cu 2-0, în faţa celor de la Gladbach.

Trupa lui Pep Guardiola a rezolvat returul încă din prima repriză, prin reuşitele lui De Bruyne şi Gundogan, iar mai apoi au jucat la conservarea rezultatului, în faţa unui adversar care a forţat pe final, dar nu a reuşit nici măcar golul de onoare.

-----------------------------

Manchster City - Gladbach 2-0 (De Bruyne 13, Gundogan 18)

Echipele de start:

Manchester City: Ederson - Walker, Diar, Laporte, Cancelo - Gundogan, Rodri, De Bruyne - Mahrez, B. Silva, Foden
Gladbach: Sommer - Lainer, Elvedi, Ginter, Bensebaini - Zakaria, Neuhaus - Hofmann, Stindl, Embolo - Thuram

Minutul 90+2: City câştigă şi la retur şi se califică în ”sferturile” Champions League.

Minutul 77: Gladbach este aproape de golul de onoare. Wolf preia un balon din afara careului, şutează puternic, dar execuţia lui trece puţin peste poartă.

Minutul 57: Cea mai mare ocazie de până acum a celor de la Gladbach. După un corner, Bensebaini trimite puţin pe lângă poartă, din întoarcere, din 5 metri.

Minutul 48: Gundogan creează din nou pericol şi îi pasează lui Mahrez, algerianul însă trage puţin pe lângă poartă, din marginea careului.

Minutul 35: De Bruyne trimtie excelent din lovitură liberă. Belgianul ratează însă şansa unui nou gol.

Minutul 27: Gundogan are şansa de a face ”dubla”, dar de data aceasta nu se lipeşte de gol.

Minutul 19: GOL City! Englezii au un start perfect de meci şi îşi securizează calificarea. Foden îl lansează perfect pe Gundogan, iar mijlocaşul înscrie cu sânge rece.

Minutul 13: GOL City! De Bruyne deschide scorul, după o execuţie de fineţe, sub bara transversală.

Minutul 7: City începe perfect partida, dar Foden ratează o şansă importantă, după o fază creată de Gundogdan şi Rodri.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------
 
 
Manchester City - Borussia Monchengladbach, returul optimilor de finală din Liga Campionilor, începe de la 2-0 pentru englezi în tur şi se joacă marţi, de la ora 22:00, live pe Look Sport.
 
Aflat foarte aproape de un nou titlu în Premier League, unde conduce detaşat, Pep Guardiola a transformat trofeul Ligii Campionilor în marele obiectiv al carierei sale pe Etihad Stadium, iar marţi seară porneşte din postura de mare favorit la calificarea în ceea ce ar fi al patrulea sfert de finală consecutiv pentru formaţia din Manchester. În tur, la Budapesta, Bernardo Silva şi Gabriel Jesus au semnat golurile unui succes clar, care reduce aproape de minimum şansele celor de la Gladbach.
 
Dacă City e aproape campioană în Anglia, Borussia atacă returul de pe locul al zecelea în Bundesliga. Iar partida are şi o conotaţie istorică pentru clubul neamţ: în cazul unei întoarceri spectaculoase de scor, Gladbach ar obţine prima calificare după 40 de ani într-o dublă manşă în fazele eliminatorii ale competiţiilor europene.
 
O forţă ofesnvivă prin definiţie, City are un record impresionant de 616 minute fără gol primit în această ediţie a Ligii Campionilor. Ederson nu a mai fost învins din minutul 14 al meciului din prima rundă a fazei grupelor, cu FC Porto.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri