VIDEO | MANCHESTER CITY DEFILEAZĂ LA ZAGREB. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MECIUL DECISIV PENTRU LOCUL SECUND - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | MANCHESTER CITY DEFILEAZĂ LA ZAGREB. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MECIUL DECISIV PENTRU LOCUL SECUND

Manchester City s-a impus fără prea mari probleme la Zagreb, 4-1 cu Dinamo, într-un meci din cadrul grupei C din UEFA Champions League. În direct pe Look Plus, croații au deschis scorul în minutul 10, când Olmo l-a învins pe portarul Bravo. Englezii au revenit în minutul 34, când Gabriel Jesus a restabilit egalitatea. Și tot atacantul brazilian a marcat în minutele 50 și 54, realizând hat-trick-ul. Foden a stabilit scorul final, 4-1, în minutul 84.

După acest succes, echipa lui Guardiola acumulează 14 puncte și se califică fără niciun fel de emoții în optimile UEFA Champions League de pe primul loc în grupă. În schimb, campionii Croației termină grupa pe ultimul loc și sunt practic eliminați din Europa.

În celălalt meci al grupei, Atalanta s-a impus în Ucraina, 3-0 cu Șahtior și se califică de pe locul secund în optimile UEFA Champions League, chiar la prima sa participare în această competiție.

Italienii au înscris în minutul 66 prin belgianul Timothy Castagne, după care gazdele au rămas în 10, din minutul 77, când Dodo a fost eliminat. Doar 3 minute mai târziu, astrele s-au aliniat perfect pentru Atalanta, care a majorat diferența grație reușitei lui Pasalic. N-a fost însă ultimul gol al meciului, pentru că Gosens a făcut 3-0 în minutele suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine