Ultima oră
Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!" Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!"
Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19! Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19!
VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut" VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut"
De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real
Ce echipe joacă in campionatul Belarusului? Ce echipe joacă in campionatul Belarusului?
FIFA ia decizia care pune punct speculaţiilor! Marile campionate se vor putea juca până la capăt, indiferent când se iese din izolare FIFA ia decizia care pune punct speculaţiilor! Marile campionate se vor putea juca până la capăt, indiferent când se iese din izolare

VIDEO | MANCHESTER CITY S-A DISTRAT ÎN UCRAINA CU ŞAHTIOR

Champions League Publicat pe 19 sep 2019
mail-share icon Email

Manchester City a câştigat lejer partida disputată în deplasare cu Şahtior, 3-0, în grupa C a UEFA Champions League. În direct pe LOOK SPORT 3, englezii au deschis scorul prin Mahrez în minutul 25, iar Gundogan (38) şi Jesus (76) au stabilit rezultatul final.

Tot azi, în aceeaşi grupă, Dinamo Zagreb a reuşit un rezultat surprinzător, 4-0 cu Atalanta Bergamo, scor 4-0. Etapa viitoare, Manchester City o întâlneşte pe teren propriu pe Dinamo Zagreb, iar Şahtior va juca în deplasare cu Atalanta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri