Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | Manchester United, la egalitate cu Liverpool în fruntea clasamentului din Premier League. Victorie pentru 'diavoli' cu Aston Villa

Manchester United Publicat de Andrei Ionascu pe 2 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19843693/1/united.jpg

Manchester United a câştigat meciul de pe teren propriu cu Aston Villa, scor 2-1, în etapa a 17-a din Premier League. Echipa antrenată de către Ole Gunnar Solskjaer este la egalitate de puncte cu Liverpool în fruntea clasamentului.

Manchester United a condus la pauză cu 1-0, după reuşita francezului Anthony Martial din minutul 40.

Aston Villa a egalat în minutul 58, prin Bertrand Traore, dar gazdele au replicat imediat. Două minute mai târziu, United a primit un penalty, iar Bruno Fernandes a înscris.

 

 

 

Manchester United are 10 meciuri consecutive fără înfrângere în Premier League, iar fanii 'diavolilor roşii' încep să spere la câştigarea titlului, după o pauză de 8 ani.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19843693/2/clasament-premier-league.jpg

Sursa foto&video: Twitter Manchester United

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri