Ultima oră
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei

VIDEO | Manchester United - Liverpool, 2-2. Remiză nebună pe „Old Trafford”

Premier League Publicat pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21550637/2/profimedia-0863115058.jpg

Echipa engleză Manchester United a terminat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia FC Liverpool, în etapa a 32-a din Premier League.

Luis Diaz a deschis scorul pentru oaspeţi pe „Teatrul viselor”, în minutul 23, însă mancunienii au egalat la puţin timp după reluare, prin Bruno Fernandes, în minutul 50. Gazdele au trecut în avantaj în minutul 67, când Kobbie Mainoo a marcat cu un şut din careu.

Oaspeţii au egalat dintr-un penalti transformat de Salah, în minutul 84. S-a terminat 2-2 şi FC Liverpool rămâne pe locul secund în clasament, cu 71 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, Arsenal Londra.

Manchester United - Liverpool, 2-2 (Fernandes '50, Mainoo 67' ; Diaz '23, Salah '84)

Echipele de start:

  • Manchester United (4-2-3-1) : Onana - Wan-Bissaka, Maguire, Kambwala, Dalot - Casemiro, Mainoo - Garnacho, Fernandes, Rashford - Hojlund
  • Rezerve: Amass, Amrabat, Antony, Bayindir, Diallo, Eriksen, Forson, Mount, Ogunneye
  •  
  • Liverpool (4-3-3) : Kelleher - Bradley, Quansah, Van Djik, Roberston - Mac Allister, Endo, Szoboszlai - Salah, Nunez, Diaz
  • Rezerve: Adrian, Danns, Elliott, Gakpo, Gomez, Gravenberch, Jones, Konate, Tsimikas

______________________________________________________________________

Minutul 90+7. Final de meci!

Minutul 94. Uriaşă ocazie pentru Liverpool! Robertson recentrează pentru Luis Diaz, care şutează foarte puţin peste poartă!

Minutul 84! Gooooll Liverpool! Mohamed Salah transformă penalty-ul comis de Wan-Bissaka!

Minutul 79. Luiz Diaz trimite periculos din interiorul careului mare, Onana respinge iar Salah trimite peste poartă din apropierea porţii!

Minutul 67. Gooooolll Manchester United! Kobbie Mainoo plasează perfect mingea la vinclul porţii după un atac ca la carte al gazdelor!

Minutul 55. Ocazie imensă pentru Liverpool! Darwin Nunez primeşte în faţa porţii, dar recentrarea sa nu găseşte pe nimeni şi mingea este respinsă în corner!

Minutul 50. Goooolll Manchester United! Bruno Fernandes trimite o torpilă de la jumătatea terenului care îl prinde descoperit pe Kelleher!

Minutul 45+2. Finalul primei reprize!

Minutul 35. Continuă asaltul la poarta lui Manchester United. Darwin Nunez caută vinclul porţii, dar mingea se duce puţin peste poartă!

Minutul 33. Mohamed Salah trimite plasat după un atac fulgerător al oaspeţilor, însă Onana respinge frumos!

Minutul 23. Gooooll Liverpool!! Darwin Nunez deviază perfect centrarea din corner, iar mingea ajunge la Luis Diaz care trimite simplu din 6 metri!

Minutul 11. O nouă ocazie pentru „cormorani”. Szoboszlai trimite puternic din afara carerului, însă mingea trece peste poartă!

Minutul 3. Ocazie mare pentru Liverpool! Szoboszlai scapă singur cu Onana, dar portarul lui Manchester United are un reflex de zile mari şi reuşeşte să respingă!

Minutul 2. Garnacho reuşeşte să înscrie, însă golul este anulat pe motiv de offside!

Minutul 1. Start de partidă!

_________________________________________________________________________

Înaintea acestui duel, Manchester United ocupă locul 6 în Anglia, cu 48 de puncte acumulate după 30 de etape. Diavolii roşii au fost învinşi în ultima etapă de Chelsea, scor 4-3, după ce trupa lui Pochettino a întors rezultatul în ultimele minute de prelungiri.

De cealaltă parte, Liverpool vine pe „Old Trafford” pentru a-şi lua revanşa după eliminarea din FA Cup, când Manchester United a câştigat cu 4-3, golul decisiv fiind înscris de Diallo în minutul 121. Cormoranii se află pe poziţia secundă în Premier League iar în cazul unei victorii pot redeveni lideri.

Ultima confruntare din campionat dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele