Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | Manchester United s-a chinuit 94 de minute să treacă de Copenhaga. Englezii, în semifinalele Europa League

Europa League Publicat pe 11 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19447218/3/fernandes-united.jpg

Manchester United a câştigat foarte greu meciul cu Copenhaga, din sferturile Europa League. A fost nevoie de reprizele adiţionale pentru ca englezii să meargă în penultima fază. Pe durata celor 90 de minute, scorul s-a menţinut egal, 0-0.

Manchester United a fost foarte aproape să deschidă scorul în minutul 45+1, doar că intervenţia VAR a stricat bucuria ”diavolilor”. Greenwood a marcat, dar la reluare arbitrul a sesizat un offside milimetric şi a anulat golul. Echipa lui Solskjaer a termiant timpul regulamentar cu 7 şuturi trimise pe poartă, dar asta nu a fost suficient să marcheze. În reprizele adiţionale Manchester United a făcut un meci mult mai bun, cu şi mai multe faze de poartă. Astfel, la patru minute de la reluarea meciului, 94, a reuşit să şi deschidă scorul, dintr-o lovitră de pedeapsă. Martial a fost faultat în careu, iar mijlocaşul portughez Fernandes a transformat.

S-a terminat 1-0, iar ăn semifinale Manchester United va juca împotriva învingătoarei din duelul Wolves – Sevilla.

Echipele de start:

Manchester United: Romero – Bissaka, Bailly, Maguire, Williams – Fred - Greenwood, Fernandes, Pogba, Rashford – Martial
Copenhaga: Johnsson – Varela, Nelsson, Bjelland, Boilesen – Biel, Stage, Zeca – Daramy, Wind, Jensen

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele