Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO| MANCHESTER UNITED S-A CHINUIT CU ASTANA. FOSTA ADVERSARĂ A CFR-ULUI A FOST LA UN PAS SĂ PLECE CU UN PUNCT CÂT O VICTORIE DE PE „TEATRUL VISELOR”

Europa League Publicat pe 20 sep 2019
mail-share icon Email

Manchester United a învins-o greu pe Astana, 1-0, într-un meci din cadrul grupei L a Europa League. În direct pe LOOK SPORT 2, englezii s-au chinuit teribil cu fosta adevrsară a CFR-ului, dar au reuşit spre final să marcheze. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Mason Greenwood, în minutul 73.

În celălalt meci al grupei, Partizan şi AZ Belgrad şi AZ Alkmaar au terminat la egalitate, la Belgrad, 2-2. Etapa viitoare, Partizan va juca în Kazahstan cu Astana, în timp ce Manchester United se va deplasa în Olanda pentru confruntarea cu Alkmaar. Ambele meciuri sunt programate peste două săptămâni, pe 3 octombrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele