Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO | Marian Drăgulescu profită din plin de retragere. A putut petrece în sfârşit sărbătorile alături de familie. ”Am făcut pentru prima dată sarmale şi salată de bouef”

Special Publicat de Daian Cutu pe 31 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20531071/1/dra.png

Sportul românesc a suferit în 2021, datorită anunţului unor nume mari, ce au decis să se retragă. Unul dintre acestea este cel al lui Marian Drăgulescu, care după foarte mulţi ani a putut petrece sărbătorile de iarnă acasă, alături de familie.

”Am făcut pentru prima dată sarmale şi salată de bouef. În general mai gătesc aşa, dar niciodată sarmale. Am avut familia invitată la mine acasă, nu am mai fost în cantonamente şi m-am putut bucura de aceste sărbători”, a dezvăluit fostul gimnast.

Marian Drăgulescu va începe o nouă aventură peste câteva zile. De pe 3 ianuarie va începe munca de antrenor la Steaua.

El a fost omagiat la 17 decembrie, alături de scrimera Ana Maria Popescu, de CSA Steaua, după ce şi-au anunţat retragerea din activitatea sportivă. Cei doi au primit plachete aniversare şi emblema de onoare a Statului Major al Apărării. Marian Drăgulescu, în vârstă de 41 de ani, a spus că va rămâne la CSA Steaua în calitate de antrenor. Drăgulescu a obţinut de-a lungul carierei 31 de medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene, dintre care 18 sunt de aur. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele