Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

VIDEO | Marian Drăgulescu profită din plin de retragere. A putut petrece în sfârşit sărbătorile alături de familie. ”Am făcut pentru prima dată sarmale şi salată de bouef”

Special Publicat de Daian Cutu pe 31 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20531071/1/dra.png

Sportul românesc a suferit în 2021, datorită anunţului unor nume mari, ce au decis să se retragă. Unul dintre acestea este cel al lui Marian Drăgulescu, care după foarte mulţi ani a putut petrece sărbătorile de iarnă acasă, alături de familie.

”Am făcut pentru prima dată sarmale şi salată de bouef. În general mai gătesc aşa, dar niciodată sarmale. Am avut familia invitată la mine acasă, nu am mai fost în cantonamente şi m-am putut bucura de aceste sărbători”, a dezvăluit fostul gimnast.

Marian Drăgulescu va începe o nouă aventură peste câteva zile. De pe 3 ianuarie va începe munca de antrenor la Steaua.

El a fost omagiat la 17 decembrie, alături de scrimera Ana Maria Popescu, de CSA Steaua, după ce şi-au anunţat retragerea din activitatea sportivă. Cei doi au primit plachete aniversare şi emblema de onoare a Statului Major al Apărării. Marian Drăgulescu, în vârstă de 41 de ani, a spus că va rămâne la CSA Steaua în calitate de antrenor. Drăgulescu a obţinut de-a lungul carierei 31 de medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene, dintre care 18 sunt de aur.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele