Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO: Marius Croitoru a spart un geam la partida cu Universitatea Craiova, după care a făcut haz de necaz

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19633193/1/cro.png

Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului, a fost extrem de nervos în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate cu Universitatea Craiova, scor 0-0. Dat fiind faptul că nu a putut să stea pe bancă, tehnicianul a văzut confruntarea de la tribuna oficială, unde nu şi-a mai stăpânit nervii.

Supărat pe anumite faze de joc, Croitoru a spart un geam, iar acum a reacţionat şi patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. Acesta nu i-a reproşat nimic antrenorului, considerând că gestul a venit pe fondul tensiunii meciului şi că e normal.

Tehnicianul moldovenilor regretă evenimentul şi a comentat faza cu umor.

"Sunt de partea celor care m-au înţeles (n.r. - râde). Băteam în geam ca să-i fac semn lui Babunski, că n-a şutat la poartă, a încercat o pasă, a interceptat şi a ieşit o fază periculoasă. Da, bineînţeles (n.r. - că am plătit geamul). Greşeala în viaţă se plăteşte. Sunt gesturi reprobabile. Am copii mari, am familie, sunt trist acum pentru gestul acela. 

Soţia era supărată. Am copiii mari, au prieteni. E un gest pe care-l regret şi cu siguranţă nu va mai face parte dintre gesturile mele pe viior şi nu mă caracterizează astfel de gesturi", a declarat Marius Croitoru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele