Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

VIDEO | Marius Croitoru se teme de Dinamo! "Nu jucăm cu problemele lor, ci cu jucători de mare clasă. Sunt de admirat"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19923035/1/cro.jpg

FC Botoşani şi Dinamo se înfruntă duminică, 24 ianuarie, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport+, în etapa a 18-a din Liga 1. Antrenorul echipei botoşănene, Marius Croitoru, a declarat că ‘roş-albii’ sunt periculoşi, în ciuda problemelor financiare ale clubului.

FC Botoşani şi Dinamo sunt despărţite de două puncte în clasamentul Ligii 1, cu avantaj pentru moldoveni. FC Botoşani vine după victoria cu Poli Iaşi, în timp ce Dinamo a pierdut cu Chindia Târgovişte.

FC Botoşani a câştigat ultimele trei meciuri jucate pe teren propriu cu Dinamo, fără a primi gol.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19923035/2/clasament-botosani-dinamo.jpg

"Noi avem un moral bun după victoria cu Iaşi. Însă acum ne aşteaptă un meci dificil cu o echipă foarte bună. Dinamo a arătat în ultimele meciuri o formă foarte bună. Au problemele lor foarte mari. Dar trebuie să fim conştienţi că nu jucăm cu problemele lor, ci cu jucători de mare clasă, jucători foarte buni pentru nivelul din România. Jucătorii dinamovişti când intră în teren nu intră cu problemele, intră cu valoarea. Aşa că trebuie să fim atenţi şi să ne ridicăm la nivelul partidei şi la importanţa punctelor puse în joc.

Jucătorii dinamovişti sunt de admirat pentru tot ceea ce au făcut în teren, pentru profesionalismul arătat zi de zi la antrenamente şi la meciuri. Sunt de admirat şi suporterii dinamovişti pentru ceea ce fac, pentru că ei ţin în viaţă această echipă. Sunt un exemplu de urmat şi pentru alte cluburi", a spus Marius Croitoru la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele