Ultima oră
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20341820/1/chip-sum.png

Alexandru Chipciu şi Marius Şumudică s-au împăcat! Asta înseamnă că fotbalistul rămâne la CFR Cluj, ba mai mult, va face deplasarea în Elveţia, acolo unde campioana României va disputa returul cu Young Boys Berna.

Chipciu nu face parte din lotul UEFA, fiind exclus după conflicul de luni cu Otto Hindrich, însă îşi va susţine colegii din tribune.

Cei doi au fost prezenţi la conferinţa de presă dinaintea jocului cu CS Mioveni, din cadrul etapei IV a campionatului.

”Eu nici nu am văzut ce s-a întâmplat la acel antrenament pentru că lucram separat cu două grupuri. Cel mai mult m-a deranjat faptul că el a ieşit din antrenament. Nici nu a fost o luptă fizică, nu a fost ceva grav.

M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv. Vreau să spun că am mai avut parte de asemenea incidente şi nu mi-a plăcut niciodată să distrug viaţa unui jucător, adică să-l las pe drumuri sau să-l pun să se antreneze cu echipa a doua.

Chipciu e un jucător care ne va ajuta. A fost strict decizia mea. Aseară am avut o şedinţă cu cei din conducere, mi-au spus că e decizia mea. Nu am fost presat de nimeni. Am vorbit şi le-am cerut părerea căpitanilor de echipă şi a cinci jucători reprezentativi din echipă. Toţi au fost de acord că Alex ne poate ajuta pe viitor. Atunci, probabil şi bunătatea mea, mi-am dorit ca el să revină. Nu am făcut un pas în spate de complezenţă sau forţat de cineva, ci gândindu-mă la viitorul lui CFR Cluj.

Ieri am vorbit cu cei din conducere şi mi-au zis «Şumi e decizie ta şi faci cum crezi». Aseară eram 50-50, dar au contat mult lucrurile pe care vi le-am spus.

Avem nevoie de jucători. El e un jucător antrenat şi poate ajuta mult. A contat rugămintea lui Otto, care a venit la mine şi mi-a zis «Mister, având în vedere că e ziua mea de naştere, îmi doresc foarte mult să-l reprimiţi pe Chipciu». E un copil pe care l-am văzut cu lacrimi în ochi.

Şi asta a contat foarte mult pentru mine şi am făcut acest pas. E şi ziua soţiei mele şi cred că există un Dumnezeu sus şi nu avem nevoie de lucruri care să întoarcă împotriva noastră. Mai ales că Alex Chipciu ne-a ajutat cu Banja Luka şi ne-am calificat cu golul marcat de el.

Fiecare poate greşi. Am ţinut cont de scuze şi, din acest moment, Alex Chipciu este din nou la echipă şi sunt convins că ne va ajuta. De foarte multe ori, un astfel de scurtcircuit poate aduce lucruri bune. CFR nu are nevoie să piardă un jucător precum Alex, Chipciu nu avea voie să iasă pe uşa din dos, iar eu am o fost un mediator.

Am avut şi eu astfel de momente. Am fost eliminat din antrenament, dar am fost reprimit. Şi Mircea Lucescu, şi Viorel Hizo au făcut asta. Fiind un jucător recalcitrant ştiu prin ce trece un jucător în astfel de momente.

Glumind puţin, lui Otto i-am schimbat porecla. Îi spunem «Valvă». El a făcut o glumă, venindu-i mingea în gură, i-a spus «Scuipă valva».  Şi eu îi zic «Valvă»”,
a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă premergătoare partidei cu CS Mioveni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele