Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Marius Şumudică e cu gândul la Rapid, în prima zi din 2021. "Vreau să mă întorc acasă şi să câştig titlul de campion"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 1 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19841412/2/sumudica.jpg

Marius Şumudică, votat antrenorul anului în Turcia după rezultatele excelente obţinute cu Gaziantep, a transmis un mesaj special pentru fanii Rapidului, în prima zi din 2021. Şumudică vrea să revină în România şi să câştige titlul cu Rapid, apoi să sărbătorească alături de fani pe noua arenă din Giuleşti.

Marius Şumudică (49 de ani) a jucat pentru Rapid în perioadele 1996-1999 şi 2001-2002, apoi a antrenat echipa în sezonul 2010-2011.

Rapid a încheiat anul 2020 pe locul 3 în clasamentul Ligii a 2-a, la egalitate de puncte cu ACS Viitorul Târgu Jiu şi la patru puncte de liderul FC U Craiova.

"Doresc tuturor rapidiştilor un an bun, un an prolific, un an care să le aducă promovarea, să se bucure de noua arenă. Giuleştiul rămâne Giuleşti, inima mea bate pentru Rapid şi n-am putut să trec peste această noapte fără a trimite un mesaj către toţi rapidiştii. Vă iubesc, sunteţi în sufletul meu. Sunt unul dintre voi, nu vă voi trăda niciodată!

Printre alte dorinţe profesionale, care doresc să mi se implinească, eu activând în Turcia, ştiţi foarte bine, o mare dorinţă de-a mea este ca Rapidul să promoveze, să mă întorc acasă şi să câştig titlul de campion cu Rapid. Vă promit că va sosi această zi! Vă iubesc şi vă doresc sănătate şi numai bine", a spus Marius Şumudică în clipul video postat pe Facebook.

Cu Marius Şumudică pe banca tehnică, Gaziantep a pierdut un singur meci în acest sezon, cel cu Galatasaray din prima etapă. Gaziantep este revelaţia campionatului Turciei, ocupând locul patru în clasament.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele