Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | MARSEILLE TRECE DE STRASBOURG ŞI SE APROPIE DE UN LOC DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Ligue 1 Publicat pe 21 oct 2019
mail-share icon Email

Mai puţin de 3 minute i-au trebuit lui Kamara să spargă gheaţa şi s-o aducă pe Marseille în avantaj în meciul cu Strasbourg. Oaspeţii au încercat timp de 90 de minute să egaleze, dar cei care au marcat au fost tot marseillezii. Olandezul Strootman a transformat un penalty în minutul 4 al prelungirilor, iar OM a câştigat, în direct pe LOOK SPORT 3, alte 3 puncte care o duc pe locul 4. Rezultat final, 2-0 pentru Marseille.

Echipa lui Villas Boas e acum pe poziţia a patra în Ligue 1, cu 16 puncte, la unul singur în spatele lui Reims, care ocupă locul 3, ultimul care duce în UEFA Champions League în sezonul viitor. În schimb, Strasbourg este ultima în clasament cu 9 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Alte știri

Ultimele articole Toate articolele