Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Măţan şi Ghiţă, optimişti înainte de EURO U21. "Este o grupă dificilă, dar avem motivaţie să ne calificăm"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 11 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19729624/1/rps4757.jpg

Echipa naţională de tineret a României a fost repartizată într-o grupă complicată la Campionatul European din 2021, alături de Germania, Olanda şi Ungaria. 'Tricolorii' de la Viitorul, Virgil Ghiţă şi Alexandru Măţan, s-au declarat încrezători că România poate să producă din nou surpriza, la fel ca în 2019.

România va debuta cu Olanda la EURO 2021, pe 24 martie. Pe 27 martie, echipa antrenată de către Adrian Mutu va întâlni Ungaria, iar pe 30 martie Germania. Toate meciurile vor avea loc la Budapesta.

România este la a doua participare consecutivă la Campionatul European de tineret. La ediţia precedentă, care a avut loc în Italia şi San Marino, în 2019, ‘tricolorii’ conduşi atunci de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinale.

EURO U21, organizat în Ungaria şi Slovenia, se va disputa în două etape: etapa grupelor din 24 până la 31 martie 2021 şi etapa eliminatorie, în perioada 31 mai - 6 iunie 2021, ultimă fază la care participă ocupantele primelor două locuri în fiecare grupă.

"Este o grupă dificilă, toate cele patru echipe au jucători extraordinari de buni şi vor fi meciuri foarte tari. Avem motivaţie, mai ales că anul trecut ne-am calificat dintr-o grupă mai grea decât acesta şi nu avem niciun motiv să ne gândim că nu vom reuşi şi acum.

Ne gândim la o revanşă cu Germania şi eu abia aştept să fiu acolo, să joc împotriva lor. Este o mare responsabilitate să poţi banderola de căpitan. Îţi dă un motiv în plus pentru a juca din ce în ce mai bine şi a arăta că este un lider", a spus Virgil Ghiţă.

"Este o grupă destul de dificilă. Germania şi Olanda sunt două ţări cu jucători foarte talentaţi şi va trebui să dăm totul ca să ne calificăm mai departe. Trebuie să mergem acolo şi să avem cel puţin dăruirea pe care au avut-o băieţii anul trecut dacă vrem să ne calificăm. Altfel nu avem nicio şansă.

Este inedită noua formulă de defăşurare, dar nu avem ce să facem, trebuie să ne supunem. Ne pare rău că, din cauza COVID, fanii nu vor putea să vină în număr mare la stadion. Din ce ştiu, în Ungaria spectatorii au acces pe stadion într-un număr limitat. Sperăm să fie români care să ne susţină.

Cu toţii ne dorim să ajungem la un turneu final, dar vom vedea ce va decide Mister. Este un test de maturitate pentru noi, să jucăm împotriva fotbaliştilor pe care îi vedem la televizor şi va trebui să facem o figură frumoasă. Încercăm să depăşim performanţa de la EURO 2019", a precizat Alex Măţan.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele