Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO | MATEIU A GĂSIT EXPLICAŢIA PENTRU ÎNFRÂNGEREA CU AEK. CE SPUNE DESPRE RETUR

Europa League Publicat pe 8 aug 2019
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu, 0-2, meciul cu AEK Atena, din turul 3 al prelimiariilor Europa League.

Alex Mateiu crede că echipa sa a făcut un joc bun şi că doar neşansa a făcut ca Universitatea să nu câştige meciul.

„Cred că am făcut o partidă bună. Nu foarte bună, dar cred că ne-am ridicat la nivelul jocului. Mai ales în prima repriză am avut situaţii mari de a marca, nu a intrat din păcate. N-avem şi noi programul acela de noroc. La pauză toţi aveam încredere în noi, chiar vorbeam, ne gândeam că puteam să-i batem, simţeam asta. După, au intervenit două faze foarte simple şi aşa e când joci cu o echipă mare, nu te iartă.

AEK poate să joace şi mai bine, iar noi, cu puţină atenţie, cu noroc, puteam câştiga. Dar ăsta e fotbalul, două faze foarte simple ne-au taxat”, a spus Mateiu, la Look Sport.

Fotbalistul Craiovei consideră că Universitatea mai păstrează şanse la calificare. „Avem şanse mici, dar nu e imposibil. Mergem acolo să jucăm din plăcere, să facem un fotbal frumos şi să dăm totul pe teren”, a mai afirmat Mateiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele