Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO | Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Franţei! Olandezul îşi măreşte avantajul în fruntea clasamentului piloţilor

Formula 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iun 2021
mail-share icon Email

Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Franţei, pe circuitul Paul Ricard din Le Castellet, în apropiere de Marsilia. Verstappen, plecat din pole position, a reuşit să revină pe primul loc abia în penultimul tur de circuit, depăşindu-l pe campionul mondial en titre, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), în direct pe Look Sport.

Verstappen a avut o strategie surprinzătoare, cu două opriri la boxe, spre deosebire de majoritatea piloţilor, care au avut o singură oprire. Doar Charles Leclerc (Ferrari) a mai adoptat această variantă cu două opriri la boxe.

Podiumul în Franţa a fost completat de către Lewis Hamilton (Mercedes) şi Sergio Perez (Red Bull Racing).

A fost o nouă zi neagră pentru Ferrari, care nu a intrat în puncte. Carlos Sainz Jr s-a clasat pe 11, iar Charles Leclerc a încheiat cursa al 16-lea.

Niciun pilot (din cei 20) nu a abandonat în Marele Premiu al Franţei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20253852/5/final.jpg

A fost a 13-a victorie din carieră pentru Max Verstappen (23 de ani) şi a treia din acest sezon. Totodată, este a treia victorie consecutivă pentru Red Bull Racing în 2021, iar Verstappen şi-a mărit avansul în fruntea clasamentului piloţilor la 12 puncte faţă de Lewis Hamilton.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20253852/3/clasament-piloti.jpg

Clasamentul constructorilor

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20253852/4/clasament-constructori.jpg

Următoarea cursă este programată în weekendul viitor (25-27 iunie), în Austria, Marele Premiu al landului Steiermark (Styria), în direct pe Look Sport+.

Sursa foto: Twitter Formula 1

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele