Ultima oră
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport
Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA
Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat! Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat!

VIDEO | Max Verstappen, pe prima poziţie a grilei de start în Qatar. Olandezul poate fi sâmbătă din nou campion mondial

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 6 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21338654/2/ver.jpg

Max Verstappen (Red Bull), pe cale să obţină al treilea titlu consecutiv de campion de Formula 1, va porni din pole position la Marele Premiu al Qatarului, duminică, după ce a reuşit vineri cel mai bun timp în calificările de pe circuitul Lusail.

Olandezul i-a devansat pe britanicii de la Mercedes, George Russell şi Lewis Hamilton, obţinând al 10-lea pole position în 17 curse din acest sezon.

După terminarea calificărilor a fost confuzie, deoarece cei doi cei mai buni timpi obţinuţi de McLaren-urile lui Lando Norris, iniţial al doilea, şi Oscar Piastri, al patrulea, au fost şterşi deoarece cei doi piloţi au depăşit limitele pistei. Britanicul, care nu mai efectuase niciun tur de pistă, a coborât pe locul zece, în timp ce australianul va pleca în cele din urmă al şaselea.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele