Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

VIDEO | Max Verstappen sparge monopolul Mercedes. Pilotul Red Bull a câştigat ediţia aniversară de la Silverstone

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, ce s-a disputat pe circuitul de la Silverstone. Cursa a reprezentat un moment aniversar, fiind vorba de 70 de ani de la prima competiţie de Formula 1.

Olandezul a gestionat tactic impecabil toate cele 52 de tururi şi astfel a adus a 63-a victorie din istorie pentru echipa sa. De asemenea este prima victorie din 2020 a unui pilot non-Mercedes, grupare care a venit şi azi foarte bine. Lewis Hamilton, liderul de la general a terminat pe locul doi, iar Valtteri Bottas, cel care a pornit din pole a urcat pe ultima treaptă a podiumului.

Au mai intrat în puncte: 4. Leclerc (Ferrari), 5. Albon (Red Bull), 6. Stroll (Racing Point), 7.Hulkenberg (Racing Point), 8. Ocon (Renault), 9.Norris (McLaren), 10. Kvyat (Alpha Tauri).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele