Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Maxim, meci PERFECT în Gaziantep - Galatasaray! Românul a marcat un gol şi a oferit două pase decisive

Stranieri Publicat pe 20 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20644634/1/alex-maxim.jpg


Alexandru Maxim (31 de ani) a făcut un meci fabulos, duminică, în Gaziantep - Galatasaray 3-1. Românul a marcat un gol şi a pasat decisiv la celelalte două reuşite ale formaţiei sale, fiind omul determinant pentru succesul clar al formaţiei sale. La oaspeţi, Moruţan a jucat timp de 69 de minute, iar Cicâldău a rămas rezervă neutilizată.
 
După ce veteranul Bafetimbi Gomis a punctat pentru 1-0 în minutul 34, Maxim a ieşit prima dată în evidenţă în minutul 45+4, când a bătut excelent o lovitură liberă, iar Djilobodji a apărut la finalizare pentru 1-1.
În minutul 71, mijlocaşul român a transformat sigur un penalty şi şi-a adus echipa în avantaj, reuşind al 11-lea gol al acestui sezon.
La zece minute distanţă, Maxim a creat o fază superbă în flancul stâng, şi-a ameţit doi adversari şi a centrat pentru Figueiredo, care a închis meciul: 3-1 pentru Gaziantep!
Cu victoria de azi, Gaziantep urcă la 40 de puncte, suficient pentru poziţia a 12-a. Şi lasă Galata pe 15, cu 38 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele