Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

VIDEO | Meci de coşmar pentru FCSB! Trei jucători de bază s-au accidentat la Mediaş

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19627016/1/rps8541.jpg

Dennis Man, Darius Olaru şi Florin Tănase s-au accidentat în timpul meciului Gaz Metan Mediaş - FCSB şi au fost înlocuiţi. Dennis Man şi Florin Tănase sunt golgheterii Ligii 1, cu câte 9 reuşite.

Accidentarea lui Dennis Man a survenit în minutul 26 al meciului de la Mediaş. Din primele informaţii, este vorba despre o problemă musculară la piciorul drept. Man a fost înlocuit cu Sergiu Buş.

Darius Olaru a fost lovit în genunchi de către Alceus în minutul 39 şi a rezistat pe teren până în minutul 53, când a fost înlocuit cu Buziuc.

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, a părăsit terenul în minutul 67. Mijlocaşul a acuzat probleme fizice după un contact dur cu Butean şi a ieşit nervos.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19627016/3/rps8695.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele