Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

VIDEO | Meci infernal pentru ”tigroaice” în Liga Campionilor. CSM Bucureşti - Rostov Don 22-27

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2020
mail-share icon Email

CSM Bucureşti a cedat pe teren propriu, în faţa celor de la Rostov Don, cu scorul de 22-27. Este al doilea eşec pentru ”tigroaice” în acest sezon de Liga Campionilor, după cel cu Kristiansand.

Campioana din Rusia şi-a respectat blazonul de favorită şi a condus partida încă din start. Fetele lui Adi Vasile au avut un final de primă repriză modest, care le-a permis adversarelor să intre cu scorul de 16-10 la pauză. O altă problemă a fost eliminarea Gabrielei Perianu, care a fost trimistă la vestiare, pentru trei eliminări de două minute.

Cristina Neagu a ieşit la rampă în a doua jumătate a actului secund, execuţiile ei magistrale au redus din diferenţă, insuficient însă pentru a aduce puncte în clasament, acolo unde Rostov are doar o remiză.

În grupa A, CSM Bucureşti a obţinut următoarele rezultate: 31-26 cu Metz, 30-29 cu Team Esbjerg, 25-30 cu Vipers, 25-19 cu FTC Budapesta, 33-22 cu SG BBM Bietigheim, 25-23 şi 22-22 cu Krim Ljubljana.

Meciurile din grupe se întrerup datorită participării echipelor naţionale la Campionatul European din Danemarca (3-20 decembrie) şi se vor relua în luna ianuarie.

Apoi, se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

-----------------------------------------------

UPDATE: Primele 30 de minute au fost foarte slabe pentru echipa lui Adi Vasile. Rostov Don a condus în permanenţă, iar în ultimele minute din primul act, campioanele din Rusia s-au desprins şi au intrat la cabine cu 16-10.

------------------------------------------------

CSM Bucureşti primeşte vizita fetelor de la Rostov Don, joi, de la ora 18:00. Partida se vede în direct pe Look Sport+.

Echipa lui Adi Vasile are în faţă singura echipă din grupă care nu a înregistrat niciun eşec şi are doar un egal, iar în doar 6 partide au marcat de 164 de ori, o cifră uriaşă pentru nivelul Ligii Campinilor.

Săptămâna trecută, formaţia antrenată de Per Johansson a fost la un pas să se încurce în Danemarca, pe terenul codaşei Esbjerg, victoria fiind obţinută cu 25-24, după ce la ultima fază gazdele au ratat o aruncate de la 7 metri.

Absenţe de marcă în ambele tabere

Partida este o restanţă din etapa III, care nu s-a putut disputa la data stabilită iniţial, datorită cazurilor de Covid. Pentru CSM Bucureşti prezenţa Cristinei Neagu pe teren este încă sub semnul întrebării, interul fiind în recuperare după o accidentare. Vestea bună este dată de numărul mare de absenţe al rusoaicelor. Nu vor juca: Mayssa Pessoa, Iaroslava Frolova şi Anna Sen, toate trei fiind jucătoare de bază, lipsa lor fiind un gol imens de care româncele pot profita.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele