Ultima oră
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out

VIDEO | Meci nebun între Borussia Dortmund şi Bayern Munchen! Cinci goluri în ”Der Klassiker” şi alte două reuşite anulate de VAR pe Look Sport+ şi Look 4K

Bundesliga Publicat pe 7 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19574436/1/bayern-dortmund.jpg

Bayern Munchen a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, Borussia Dortmund, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Germaniei, în care gazdele au condus cu 1-0.

Borussia a marcat prin Reus 45’ şi Haaland 83’. Pentru Bayern au înscris Alaba 45’+4’, Lewandowski 48’ şi Sane 80’.

Alte rezultate din Bundesliga:

  • Augsburg – Hertha Berlin 0-3
  • Mainz – Schalke 04 2-2
  • Leipzig – Freiburg 3-0
  • Union Berlin – Arminia Bielefeld 5-0
  • VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt 2-2
  • Partidele Wolfsburg – Hoffenheim şi Bayer Leverkusen – Borussia Monchengladbach se vor disputa duminică.

Dortmund - Bayern 2-3 (Reus 45, Haaland 83 / Alaba 45 + 4, Lewandowski 48, Sane 80) 

Echipele de start

  • Dortmund: Bürki - Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro - Witsel, Delaney - Sancho, Reus (c), Reyna - Haaland
  • Bayern: Neuer (c) - Sarr, Boateng, Alaba, Hernandez - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

Min. 90 +7 Fluier final! Dortmund - Bayern se termină 2-3.

Min. 90 + 3 Al doilea gol anulat de VAR pentru Robert Lewandowski. Polonezul trimisese în plasă mingea cu ajutorul unei devieri. 

Min. 83 GOOOOOOOOL BVB! Haaland îl execută pe Neuer şi menţine Borussia în joc. Este 2-3.

Min. 80  GOOOOOOOOL Bayern! Sane îl învinge pe Burki după o pasă primită de la Lewandowski şi o fază de contraatac de manual.

Min. 50 Kingsley Coman loveşte bara cu un şut superb şi este foarte aproape să o mărească diferenţa pentru Bayern.

Min. 48  GOOOOOOOOL Bayern! De data asta nu a mai putut fi oprit! Robert Lewandowski îi ia faţa lui Mats Hummels şi înscrie elegant cu capul. Burki nu a putut face nimic, deşi a plonjat. 

Min. 46 A început a doua repriză.

Min. 45 + 4 GOOOOOOOOL Bayern! David Alaba înscrie din lovitură liberă, printr-un şut deviat. Zidul Borussiei a fost răvăşit de o schemă a bavarezilor. 

Min. 45 GOOOOOOOL BVB! Marco Reus îl execută pe Manuel Neuer cu o execuţie sigură, cu latul, din şase metri. 

Min. 24  Lewandowski trimite în plasă o minge trimisă excelentă de Gnabry, însă reuşita este anulată, pe motiv de ofsaid, prin VAR.

Min. 22 Haaland ratează cea mai mare ocazie pentru Borussia. Vârful norvegian a tras dezamăgitor, scăpat 1 vs 1 cu Manuel Neuer. 

Min. 14 Bürki scoate bine lovitura de cap periculoasă a lui Goretzka.

Min. 1 A început meciul! Lewandowski a tras puternic în plasa laterală a porţii lui Burki. „Der Klassiker” începe cu o ocazie serioasă de gol pentru bavarezi. 


O nouă filă de istorie din „Der Klassiker” se va scrie în direct, la posturile de televiziune Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la ora 19.30. Cele două mari forţe ale Germaniei, Dortmund şi Bayern Munchen se înfuntă într-un derby al orgoliilor, pe „Signal Iduna Park,” a cărui miză depăşeşte cu mult cele 3 puncte puse în joc. 

Deţinătoarea UEFA Champions League a câştigat ultimele 3 meciuri, ultimele două disputându-se la Dortmund. De altfel, bavarezii au un ascendent moral asupra adversarei, nu doar prin prisma ultimelor rezultate, ci şi datorită hegemoniei din Bundesliga. 

Înaintea confruntării directe, cele două echipe au mers cap la cap în acest start de sezon şi ocupă primele două locuri în clasament. Astfel, după 6 etape, Bayern Munchen se află pe prima poziţie cu 15 puncte. Tot 15 puncte are şi Dortmund, însă golaverajul face diferenţa (+15 - Bayern, +11 Dortmund).

Echipele probabile

  • Dortmund: Hitz- Meunier, Hummels, Akanji, Guerreiro- Witsel, Delaney- Sancho, Brandt, Reus- Haaland
  • Bayern: Neuer – Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez – Tolisso, Goretzka – Muller – Gnabry, Lewandowski, Coman

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele