Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

VIDEO | Meci nebun la Arad! FC Argeş a câştigat cu 2-1 cu UTA, deşi în minutul 85 era condusă

FC Argeș Publicat pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

FC Argeş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 18-a din Casa Liga 1, în care a revenit de la 0-1. În minutul 56, de la UTA a fost eliminat Benga. Gazdele au deschis totuşi scorul în minutul 85, prin Roger. FC Argeş a revenit şi s-a impus datorită golurilor marcate de Palic ’87 şi Deslandes ’90.

  • UTA: F. Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Rrumbullaku – Miculescu (Roşu ’60), Albu, Vorobjovas, D. Rusu (Oroian ’88) – Hora (Antal ’38), Roger (Rus ’89). Antrenor: Laszlo Balint
  • FC Argeş: Greab – Muşat (Şerbănică ’67), Deslandes, Maric, Tofan – I. Şerban, Mezza Colli – C. Dumitru (Grecu ’68), A. Maes (Malele ’59), S. Drăghici – NDiaye (Palic ’77). Antrenor: Mihai Ianovschi


UTA - FC Argeş 1-2 (Roger 85/ Palic 86, Deslandes 90)  

  • UTA: Iacob - Simo, Benga, Erico, Tomozei, Rusu, Modestas, Albu, Miculescu, Roger, Hora
    Rezerve: Balauru, Melinte, Ilie, Oroian, Roşu, Antal, Rus, Bustea, Isac
    Antrenor: Laszlo Balint
  • FC Argeş: Greab - Tofan, Maric, Deslandes, Muşat - Meza Colli, Şerban - Drăghici, Maes, Dumitru – Mediop
    Rezerve: Micle, Leca, Grecu, Honciu, Şerbănică, Barbu, Năstăsie, Palic, Malele
    Antrenor: Mihai Ianovschi

Min. 90+3: Final de meci la Arad.

Min. 90: GOOOL FC Argeş! Piteştenii trec în avantaj. Deslandes face 2-1 în urma unei faze fixe.

Min. 86: GOOOL FC Argeş! Palic restabileşte egalitatea pentru piteşteni la câteva secunde de la reluare. Eroare colectivă în apărarea arădenilor.

Min. 85: GOOOL UTA! Execuţie fantastică a lui Roger, din voleu, din interiorul careului.

Min. 74: UTA trece din nou pe lângă deschiderea scorului. O fază prelungită în careul piteştenilor nu poate fi finalizată, pe rând, de mai mulţi jucători arădeni. Şuturile lor sunt blocate de fundaşii adverşi.

Min. 56: Benga vede roşu direct după o ţinere prelungită şi o intrare prin alunecare asupra lui Mediop.

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45: Pauză la Arad.

Min. 36: Încă o şansă importantă pentru UTA. Hora reia cu capul din corner, Greab scoate spectaculos de pe linia porţii.

Min. 15: Ocazie bună pentru UTA. Miculescu trece de câţiva adversari, dar trage din unghi puţin pe lângă.

Min. 1: Începe meciul. 


Duelul nou-promovatelor se vede la Look Sport! UTA – FC Argeş se joacă sâmbătă, de la 16:30

UTA – FC Argeş este duelul nou-promovatelor în Casa Liga 1, două formaţii venite din eşalonul secund, dar care până acum au avut traiectorii diferite în clasament. Nu cu multe etape în urmă, UTA se număra printre revelaţiile sezonului în prima divizie, alături de formaţii precum Sepsi Sfântu Gheorghe, Academica Clinceni sau Chindia Târgovişte. Deşi au avut parte de un final abrupt de 2020, cu patru înfrângeri consecutive (3-0 cu FCSB, 1-2 cu Craiova, 3-0 cu Sepsi şi 0-6 cu Astra), arădenii par să îşi fi revenit în 2021 şi nu stau deloc rău în clasament, în continuare, pentru o nou-promovată. ”Bătrâna Doamnă” a remizat pe teren propriu, 0-0, cu Viitorul Constanţa, şi a câştigat la limită, 0-1, deplasarea cu FC Voluntari. Astfel, UTA se clasează pe locul 9, la doar trei puncte de Chindia Târgovişte, ocupanta ultimei poziţii care duce în play-off (6), cu cinci victorii, şase egaluri şi şase înfrângeri, şi un golaveraj de 14-25, care a condus la acumularea a 21 de puncte.

De cealaltă parte, FC Argeş rămâne o echipă care are ca obiectiv doar scăparea de retrogradare. Ce-i drept, piteştenii au reuşit să îşi modifice statutul de la condamnată la retrogradare, la o echipă care are şanse reale să se menţină în Casa Liga 1. Locul 15 din 16, cu 15 puncte acumulate, alb-violeţiii au câştigat doar trei meciuri, au remizat de alte şase ori şi au pierdut de opt ori, cu un golaveraj de 16-25. De remarcat însă este că, în ultimele cinci jocuri, FC Argeş a pierdut o singură dată, a făcut trei egaluri şi a câştigat un meci: FC Argeş – Gaz Metan Mediaş 1-1, FC Botoşani – FC Argeş 0-1, Chindia Târgovişte – FC Argeş 2-2, FC Argeş – FC Hermannstadt 2-2 şi Academica Clinceni – FC Argeş 1-0. Cel mai probabil, creşterea de formă a alb-violeţilor se datorează şi aducerii antrenorului Mihai Ianovschi, sprijinit de Andrei Prepeliţă.

În tur, FC Argeş – UTA s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele