Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | Meci NEBUN pentru Şumudică! 3-3 pe terenul lui Galatasaray! Maxim a egalat în 90+14

Superlig Publicat pe 22 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19398240/3/maxim.jpg

Gaziantep a făcut un meci fabulos pe terenul lui Galatasaray şi a remizat, scor 3-3 la capătul unei partide cu o desfăşurare incredibilă.

Trupa lui Şumudică, cu Maxim şi Toşca titulari şi integralişti, a deschis scorul în minutul 17, prin Djilibodji, însă Galata a revenit şi părea scăpată în câştigătoare cu 25 de minute înainte de final.

Falcao (36), Belhanda (40) şi Feghouli (66) au înscris pentru trupa din Istanbul, însă la 3-1 a început revenirea lui Gaziantep.

Twumasi a redus din handicap în mintul 78, iar finalul a fost incendiar.

Echipa lui Şumudică a înscris în 90+4, dar reuşita a fost anulată pentru un fault în faza premergătoare. S-a terminat totuşi 3-3, după ce Maxim a obţinut un penalty în al 12-lea minut de prelungiri, pe care tot el l-a transformat (90+14).

“Am obţinut un punct, nu este ceva de sărbătorit, însă am făcut-o în faţa unei echipe cum este Galatasaray. Dacă am fi jucat aici pe un stadion plin, ne-ar fi fost mult mai greu”, a declarat Maxim după meci.

Vezi rezumatul partidei Galatasaray - Gaziantep 3-3


VIDEO REZUMAT Kasimpasa - Fenerbahce 2-0

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele