Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Meci spectaculos între Aerostar Bacău şi Rapid. Giuleştenii s-au impus cu 3-2, deşi au avut un jucător eliminat în prima repriză

Liga II Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19622783/1/rps3539.jpg

Rapid s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la Aerostar Bacău, în etapa a 13-a din Liga 2. Giuleştenii au înregistrat un nou succes, după ce în runda precedentă au câştigat cu 1-0 cu U Cluj. 

Au marcat Hlistei '2 (p), Jorza '9, Drăghiceanu '51 / Manole '41, I. Chirilă '69. Nastos (Rapid) a fost eliminat, în minutul 29, după ce a lovit cu cotul un adversar.

În urma acestui succes, FC Rapid a urcat de pe locul 8 pe 4, cu 22 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus, de pe locul 3. Lider este FC U Craiova, cu 24 de puncte, formaţie urmată de ASU Poli Timişoara, 23 de puncte.

Aerostar Bacău rămâne pe locul 20, retrogradabil, cu şapte puncte.


Aerostar - Rapid 2-3 (Manole 40, Chirilă 69/ Hlistei 2, Jorza 9, Drăghiceanu 52)  

Echipele de start: 

  • Aerostar: Cebotari – Andr. Alecsandru, C. Ardei, I. Chirilă, Corban, P. Popescu, Andr. Gavrilă, H. Ilie, Mir. Manole, Ct. Vraciu (cpt.), Al. Iul. Zaharia
    Rezerve: Petrişor – Al. Cr. Zaharia, D. Burlacu, Danale, Vl. Mihalcea, Oteliţă, Bobaru, Belciu, Al. Tofan
    Antrenor: Daniel Munteanu
  • Rapid: Drăghia – I. Voicu (cpt.), R. Crişan, Nastos, Finica, Jorza, R. Costin, R. Ilie, Sefer, Drăghiceanu, Hlistei
    Rezerve: Ciuculescu – Catrici, Mocioacă, Leacă, Goge, D. Benzar, Fica, Al. D. Pop, Ghineţ
    Antrenor: Mihai Iosif

Min. 90: Final de partidă 

Min. 69: GOOOL Aerostar! Chirilă îi readuce pe băcăuani în joc

Min. 52: GOOOL Rapid! Drăghiceanu readuce diferenţa de două goluri pe tabelă

Min. 46: Începe partea a doua 

Min. 45: Pauză. 

Min. 40: GOOOL Aerostar! Moldovenii reduc din diferenţă prin Manole, care marchează cu o lovitură de cap din careu, după o centrare din stânga

Min. 29: Nastos este eliminat după un fault din poziţia ultimului apărător. Rapid va evolua în 10 jucători

Min. 9: GOOOL Rapid! Jorza face 2-0 după o fază frumoasă finalizată cu un şut pe jos din 7 metri 

Min. 2: GOOOL Rapid! Giuleştenii deschid repede scorul, prin Hlistei

Min. 1: Începe meciul

 

 

Rapid a început să spere din nou la play-off după victoria din etapa trecută cu Farul. A câştigat cu 2-1, iar acum vrea să lege victoriile. Misiunea pare la prima vedere una uşoară, mai ales că moldovenii sunt pe penultimul loc în Liga 2, locul 20. Rapid e pe 12.

Dacă bucureştenii au câştigat cu 2-1 cu Farul, Aerostar a reuşit să câştige şi ea, surprinzător, pe terenul Petrolului, cu 4-1, şi a obţinut a doua victorie în acest sezon.

Rapid caută antrenor, Iosif e dispus să ajute în continuare 

Rapid nu are încă antrenor, fiind pregătită de interimarul Mihai Iosif. Acesta este gata să renunţe la post, imediat ce conducerea va decide că a găsit cea mai bună variantă. Este însă dispus şi să îl ajute pe următorul antrenor, dacă i se va cere asta.

În caz de nevoie colaborez cu oricine, colaborez cu Rapid în primul rând, nu cu anumite persoane, în rest, Rapidul nu înseamnă X sau Y. Poate va veni şi vremea când voi avea şansa să antrenez Rapidul pe termen lung, viaţa nu ştii ce-ti oferă, a fost un moment dificil, acum cred că l-am depăşit şi vedem ce va urma. Eu nu sunt genul să mă autopropun antrenor la Rapid că aşa ar trebui. N-am să regret în viaţa mea că am acceptat în momentul de faţă să antrenez Rapidul.

Să antrenezi Rapidul este o onoare, o mândrie şi o bucurie! Chiar dacă majoritatea antrenorilor vin când lucrurile merg bine. Nu ştiu dacă am venit în cel mai potrivit moment dar sigur am venit într-un moment cel puţin dificil” – Mihai Iosif.

Foto - Sport Pictures 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele