Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO | Meciul Betis - FC Sevilla se va relua duminică, fără spectatori

La Liga Publicat pe 16 ian 2022
mail-share icon Email

Meciul Betis – Sevilla, din optimile Cupei Spaniei, care a fost suspendat, sâmbătă seară, după ce din tribună a fost aruncat un obiect care l-a lovit în cap pe jucătorul Joan Jordan (Sevilla), se va relua duminică, de la ora 17.00. Meciul va avea loc fără spectatori.

Sâmbătă seară, incidentul a avut loc în minutul 40, la scurt timp după ce Nabil Fekir marcase un gol pentru Betis. FC Sevilla deschisese scorul în minutul 35, prin Gomez, astfel că în momentul suspendării jocului scorul era 1-1.

Un suporter a aruncat cu un obiect care, potrivit Marca, părea să fie o coadă de mătură şi l-a lovit în cap pe Joan Jordan. Acesta s-a prăbuşit imediat pe teren. El a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism craniocerebral şi va fi ţinut sub observaţie la domiciliu 24 de ore.

"FC Sevilla transmite toată simpatia pentru Joan Jordan, starea lui de sănătate fiind cea mai importantă acum. El a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism craniocerebral. Jucătorul va fi ţinut sub observaţie la domicilui timp de 24 de ore", a anunţat clubul andaluz.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele