Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | Meciul penalty-urilor! Barcelona - Cadiz 1-1. Oaspeţii au egalat în minutul 89

Barcelona Publicat de Andrei Ionascu pe 21 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19998265/1/barca-cadiz-messi.jpg

FC Barcelona a făcut un pas greşit în lupta pentru titlu în LaLiga! În direct pe Look Sport, catalanii au remizat pe teren propriu cu Cadiz, scor 1-1, în etapa a 24-a. Oaspeţii au egalat în minutul 89! Meciul a fost decis de două penalty-uri.

FC Barcelona avea 7 victorii consecutive în LaLiga! Echipa 'blaugrana' a părut că se resimte după eşecul dezamăgitor din optimile de finală ale Ligii Campionilor, 1-4 cu PSG, tot pe Camp Nou.

A fost o partidă dominată cap-coadă de către FC Barcelona, care a avut o posesie a mingii de 81% şi şi-a creat 21 de ocazii de gol. Totuşi, echipa pregătită de către Ronald Koeman a trimis doar 5 şuturi pe poartă.

Leo Messi a deschis scorul în minutul 32, din penalty. Starul argentinian l-a egalat pe Luis Suarez în fruntea clasamentului golgheterilor din LaLiga, cu 16 reuşite.

Până la pauză, Barcelona a avut două goluri anulate pentru ofsaid (De Jong 29', Pedri 44').

În repriza a doua, Cadiz a trimis un singur şut pe poartă, dar a reuşit să egaleze în minutul 89, din penalty, prin Aleix Fernandez. Fundaşul Clement Lenglet a comis lovitura de la 11 metri.

FC Barcelona riscă să piardă locul 3 în LaLiga, dacă Sevilla o va învinge pe Osasuna, luni seară, în direct pe Look Sport.

Catalanii sunt la cinci puncte de Real Madrid şi la opt puncte de liderul clasamentului, Atletico Madrid. De cealaltă parte, Cadiz continuă seria de meciuri fără victorie, dar are un avans de patru puncte faţă de zona retrogradării.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19998265/2/clasament-barcelona.jpg

Sursa foto: Twitter FC Barcelona

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele