VIDEO | „U” CLUJ DĂ LOVITURA ÎN PRELUNGIRI CU CRAIOVA LUI MITITELU ȘI SE CALIFICĂ ÎN OPTIMILE CUPEI. CELELALTE REZULTATE ALE ZILEI - LOOKSPORT
Skip to content
Cupa României Noutăți Video

VIDEO | „U” CLUJ DĂ LOVITURA ÎN PRELUNGIRI CU CRAIOVA LUI MITITELU ȘI SE CALIFICĂ ÎN OPTIMILE CUPEI. CELELALTE REZULTATE ALE ZILEI

Primele meciuri din 16-imile Cupei României s-au disputat azi și s-au întregistrat următoarele rezultate:

Flăcara Horezu – Astra 0-2, Metalul Buzău – Csikszereda 1-0, Foresta Suceava – Gaz Metan 2-1, UTA – Dinamo 1-3, Turris-Oltul T. Măgurele – Academica Clinceni 2-3, Chiajna – Voluntari 2-3 și FC U Craiova – „U” Cluj 2-3.

La Chiajna, gazdele au deschis scorul prin Nica încă din minutul 2, dar Benzar a egalat după exact un sfert de oră. Cu două minute înainte de pauză, Achim a făcut 2-1 pentru Voluntari, dar Chiajna a egalat în minutul 53 prin Bilal Bari. Țîră a fost însă decisiv și a adus victoria Voluntariului în minutul 60.

Dinamo s-a impus la Arad, 3-1 cu UTA, într-un meci neașteptat de echilibrat. Moldoveanu a deschis scorul pentru „câini” în minutul 13, iar gazdele au răspuns doar 5 minute mai târziu prin Moise. Dinamo a avut nevoie de un Nistor în formă de zile mari pentru a tranșa disputa în favoarea sa. Mai întâi, Nistor a înscris în minutul 57, apoi l-a servit pe Niecuțescu în minutul 82, iar acesta a închis meciul.

„U” Cluj a început slab meciul de la Craiova, cu FCU, iar după numai 6 minute s-a văzut condusă pe tabelă. Bălan a reușit dubla pentru olteni în minutele 6 și 14, iar oltenii erau cu un pas în optimi.

Revirimentul clujenilor a început în ultima parte a primei reprize. Mai întâi, Telcean a redus din diferență, cu 4 minute înainte de pauză. Imediat după reluare, „U” Cluj a egalat prin Miranda (minutul 51), însă până la finele celor 90 de minute tabela a rămas încremenită, 2-2.

Ardelenii au rămas în 10 încă din minutul 80, dar asta nu i-a împiedicat să-și creeze în continuare situații bune de a marca. Iar golul decisiv a venit în prelungiri, în minutul 95, când același Miranda a înscris și a calificat-o pe „U” Cluj în optimile Cupei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine