Ultima oră
S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo! S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...” Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...”
Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine” Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine”
Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor
NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019 NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019
Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO

VIDEO | MEDIAŞUL CÂŞTIGĂ LA CLINCENI ŞI E LA O SINGURĂ VICTORIE DE UN LOC SIGUR ÎN PLAY-OFF

Video Publicat pe 15 feb 2020
mail-share icon Email

Gaz Metan Mediaş s-a impus la Clinceni, 3-2 cu Academica, într-un meci disputat azi şi transmis în direct de Look Sport.

După ce gazdele au deschis scorul rapid, prin Vojtus, încă din minutul 3, trupa lui Edi Iordănescu a marcat de trei ori în mai puţin de 7 minute. Chamed (minutul 36), Hora (41) şi Sergiu Buş (43) au făcut ca deznodământul partidei să devină previzibil. Academica a avut o tresărire de orgoliu şi a reuşit să reducă din diferenţă prin acelaşi Vojtus, care a transformat un penalty, însă prea puţin pentru a obţine măcar un punct. La final, singurul lucru notabil a fost eliminarea lui Edi Iordănescu, tehnicianul medieşenilor fiind trimis în tribune pentru proteste la adresa arbitrajului.

După 25 de runde, Academica, echipă care runda trecută scoatea o remiză albă pe terenul FCSB-ului, se află pe penultima poziţie şi are 21 de puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaş urcă pe 5 şi face 40 de puncte. Ardelenii au nevoie de o victorie cu Dinamo, în ultima etapă a sezonului regulat în play-off, pentru a evolua în play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele