Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Mesaj special de Ziua Naţională, din partea fostului mare handbalist Marius Stavrositu. ”Când îţi cântă imnul e ceva unic”

Special Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20488037/1/sta.png

Interviu realizat de Carmen Bizău

Marius Stavrositu (41 de ani) are 130 de meciuri jucate pentru România şi 300 de goluri înscrise. Cea mai frumoasă amintire sub ”tricolor” a fost participarea la Campionatul Mondial din 2009, când naţionala noastră a terminat pe un mulţumitor loc 15.

În prezent antrenor la nou promovata ”U” Cluj, Stavrositu ne-a dezvăluit ce sentimente l-au încercat în tricoul naţionalei, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

”Când îţi cântă imnul e ceva unic, e ceva special. Cel mai important lucru e când te califici la un campionat mondial, pentru că te compari cu cei mai buni”.

El a avut un mesaj şi pentru sportul românesc, marea sa dorinţă fiind ca spectatorii să revină în tribune. La Cluj, echipa de handbal este susţinută la fiecare meci de un contingent important de fani, care fac atmosferă în sală, atunci când accesul este permis.

”Urez să meargă înainte, iar sălile să fie la fel de pline ca atunci când jucam eu, deoarece în ultimii doi ani, de când m-am lăsat nu am simţit bucuria oamenilor”, a conchis fostul mare handbalist.

Încă începător ca antrenor, Marius Stavrositu are un CV fabulos ca jucător. A câştigat de 7 ori titlul de campion naţional cu HCM Constanţa (n.r. actuala Dobrogea Sud) şi Steaua, în sezoanele 2004, 2006, 2007, 2008, 2011, 2012, 2013. De asemenea, el are în cont şi 7 Cupe ale României, în 2006, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013, 2014.

Pe plan extern, cea mai bună performanţă o reprezintă atingerea de două ori a semifinalelor Cupei EHF, a doua competiţie continentală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele