Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Mesajul lui Dario Bonetti pentru fanii dinamovişti, înaintea derby-ului cu FCSB: “Sperăm să vă facem o mare bucurie”

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 10 sep 2021
mail-share icon Email

Derby-ul FCSB – Dinamo este programat pe 12 septembrie, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+, în etapa a opta din Casa Liga 1. Antrenorul ‘roş-albilor’, Dario Bonetti, le-a transmis un mesaj fanilor înaintea acestei partide.

FCSB are 9 puncte după primele 7 runde din Liga 1, fiind fără victorie în ultimele trei partide (două eşecuri şi un egal). Dinamo are 6 puncte şi patru înfrângeri consecutive.

În ultimele cinci confruntări între FCSB şi Dinamo, ‘roş-albaştrii’ s-au impus de patru ori, iar ‘roş-albii’ au câştigat un meci.

“Salut. Vreau să vă amintesc că duminică este un meci foarte important pentru noi. Toate meciurile sunt importante pentru noi, dar cel de duminică are o încărcătură specială şi pentru voi. Încercăm să facem o figură bună. Vreau să vă invit să fiţi prezenţi în peluză în număr cât mai mare. Băieţii noştri au nevoie de voi, vor intra pe teren cu gândul la voi. Pun toţi mult suflet şi trag din greu. Sperăm să vă facem o mare bucurie. Dincolo de asta, cine nu poate veni la stadion este rugat să cumpere bilete virtuale, pentru a da o mână de ajutor clubului. Vă îmbrăţişez pe toţi! Forza Dinamo! DDB”, a spus Dario Bonetti.

Dinamo are patru absenţe pentru meciul cu FCSB: Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuţescu şi Alin Dudea.

Aproximativ 30.000 de spectatori sunt aşteptaţi duminică pe Arena Naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele