Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Mesajul transmis de Jurgen Klopp "Bestiei" Akinfenwa: "Eşti nebun!? Mitul m-a contactat! Klopp, eşti o legendă!"

Liverpool Publicat pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19420640/1/aakinfenwa.jpg

Supranumit "Bestia" datorită fizicului impresionant, Adebayo Akinfenwa a oferit una din imaginile săptămânii în lumea fotbalului, după ce a ajutat-o pe Wycombe să obţină o promovare nesperată în Championship.

Recunoscut drept un mare fan al lui Liverpool, Akinfenwa declara imediat după meciul care a asigurat promovarea, că nu poate fi "deranjat" decât de marele Jurgen Klopp, iar la câteva ore distanţă a avut parte de o surpriză superbă din partea tehnicianului german.

"Astăzi am făcut imposibilul posibil. Acum patru ani stăteam în faţa voastră şi eram practic şomer.

Să vă spun ceva: singura persoană care îmi poate scrie acum pe Whatsapp este Jurgen Klopp, ca să putem sărbători împreună!

Sper ca povestea mea să arate tuturor că singura părere care contează este cea pe care o ai tu despre tine

Am fost norocos şi binecuvântat să găsesc un manager şi jucători care au crezut în mine şi uite unde suntem astăzi.

O voi spune pentru oamenii din spate: Wycombe este în Championship
", declara Akinfenwa la microfonul Sky Sports după promovarea-şoc.

Ulterior, Akinfenwa posta pe Twitter un video în care dovedea că managerul lui Liverpool chiar i-a trimis un mesaj pe Whatsapp.

"Eşti nebuuuun?! Omul, legenda, mitul chiar mi-a trimis mesaj pe Whatsapp! Ziua de azi nu poate deveni mai frumoasă. Mulţumesc, Klopp", a scris atacantul uriaş, postând clipul în care e felicitat de managerul lui Liverpool.

"Salut, uriaşule şi félicitări! M-am uitat la meci, dar nu am văzut interviul tău de la final... Hendo (Jordan Henderson) sau alt jucător mi-a spus însă că vrei să te contactez pe Whasapp şi iată-mă! Felicitări! În viaţă ai demonstrat că eşti cel puţin un jucător pentru Championship şi iată că ai ajuns acolo. Felicitări. O victorie superbă şi sper să sărbătoriţi cum se cuvine în această perioadă", a fost mesajul video transmis de Klopp simpaticului atacant.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele