Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

VIDEO | Messi, Mbappe şi Neymar, primul antrenament împreună la PSG. Parizienii joacă sâmbătă, în direct pe Look Sport

PSG Publicat de Andrei Ionascu pe 13 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20361533/1/messi-neymar-antrenament.jpg

Leo Messi a făcut primul antrenament alături de noii colegi de la PSG. Clubul parizian a deschis vineri porţile pentru 60 de jurnalişti acreditaţi, care au avut însă nevoie de un certificat medical pentru a intra în baza sportivă. Accesul fanilor nu a fost însă permis.

La încălzire, Messi s-a aflat între Neymar şi Mbappe, iar apoi alături de conaţionalii săi, Angel Di Maria, Leandro Paredes şi Mauro Icardi. Replicile dintre jucătorii de la PSG au avut loc în limba franceză şi spaniolă.

Fundaşul Sergio Ramos, transferat pe 8 iulie, după ce a semnat un contract pe doi ani, nu s-a antrenat vineri alături de echipă, pentru că a acuzat probleme musculare la gamba stângă.

PSG joacă sâmbătă pe ‘Parc des Princes’ cu Strasbourg, în etapa a doua din Ligue 1, în direct pe Look Sport 3 (de la ora 22:00). În primul meci, parizienii au obţinut o victorie muncită în deplasare cu nou promovata Troyes (2-1), pe 7 august.

Sâmbătă, PSG îl va prezenta oficial pe Leo Messi pe Parc des Princes, alături de alte patru transferuri ale verii: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi şi Georginio Wijnaldum.

Echipa ideală pentru PSG, potrivit presei franceze:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20361533/2/psg-echiaa.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele