Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

VIDEO | Metaloglobus - Hermannstadt, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport+. Sibienii au maximum de puncte după trei runde în Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20365147/1/herm1.jpg

Liga 2 a ajuns la etapa cu numărul IV. Prologul se joacă în cartierul Pantelimon, acolo unde Metaloglobus va primi vizita celor de la Hermannstadt. Confruntarea va fi în direct pe Look Sport+ şi în aplicaţia Prima Play, joi, de la ora 19:00.

Oaspeii pleacă din postura de favoriţii. Sibienilor le-a priit retrogradarea, după ce au cedat în barajul cu CS Mioveni. Conducerea a făcut o restructurare masivă a lotului, care a dat roade. Hermannstadt are trei victorii din trei partide

Nici cei de la Metaloglobus nu stau rău, având două victorii şi un eşec. Etapa trecută au cedat contra Concordiei Chiajna (scor 2-1), o formaţie care ţinteşte promovarea, însă jocul prestat de elevii lui Nicolae Grigore a fost unul solid.

”N-am avut ocazii foarte multe, ocaziile pe care le-am aşteptat şi la care speram datorită jocurilor trecute. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată defensiv şi normal că a trebuit să avem răbdare. Asta le-am cerut. Ştiu că au pus mult accent pe contraatac şi în primul şi în primul rând trebuia să fim foarte atenţi pe acest moment al lor.

Îi felicit pe băieţi, pentru că, într-adevăr, au avut răbdare, dar au fost anumite decizii, pe anumite momente, greşite. Până la urmă reuşim să marcăm. Speram că şi ei se vor desface şi vom avea situaţii mult mai bune, dar a venit acel gol. Şi, încă o dată, nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru mentalitatea de învingător, şi trebuie să aibă asta, pentru că ştiţi foarte bine obiectivul nostru este doar promovarea. Nu există alt obiectiv intermediar. Spun asta mereu, pentru că vreau să ne intre foarte bine în cap.

Sunt trei puncte mari, poarte jocul nu a fost cel aşteptat. Am făcut nişte schimbări pe parcursul jocului tocmai în ideea de a destabiliza, l-am băgat şi pe Sîntean, având calitate tehnică. Aveam nevoie de acţiuni unu contra unu. A ieşit bine. Mă bucur şi pentru Niţă, pentru că a avut o şansă mare şi în meciul de la Constanţa, şi acum a marcat golul de trei puncte. Sunt bucuror, avem nouă punte, suntem în grafic, dar sper la mai bine”, a declarat Măldărăşanu, antrenorul celor de la Hermannstadt, după victoria de etapa trecută, din derby-ul cu Poli Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele