Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

VIDEO | Metz - Nice 1-1. Încă un meci fără victorie pentru echipa lui Adrian Ursea. "Trebuia să fim mai eficienţi"

Ligue 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 10 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19868011/1/ursea.jpg

Nice, echipa antrenată de către Adrian Ursea, a remizat în deplasare cu Metz, scor 1-1, în etapa a 19-a din Ligue 1. Antrenorul român a declarat că jucătorii săi trebuie să fie mai eficienţi în faţa porţii pentru a obţine victorii.

Nice a deschis scorul în minutul 18, din penalty, prin Gouiri. Metz a egalat în minutul 79, prin Boye.

După 18 meciuri, Nice ocupă un dezamăgitor loc 13, în condiţiile în care obiectivul clubului este calificarea în Europa League.

"Cred că am avut o primă repriză foarte bună. Am reuşit să punem în aplicare tot ce am pregătit. Din păcate, în repriza a doua, în momente momente, am pierdut controlul asupra mingii. Totuşi, ar fi trebuit să fim mai eficienţi în faţa porţii şi să înscriem golul doi.

Poate că au fost momente în care ne-am mulţumit prea uşor cu avantajul de un gol, nu am mai jucat aşa cum am făcut-o în prima repriză. În ciuda rezultatului, cred că am jucat bine. Vom continua să muncim.

Mi-am plăcut spiritul de echipă, dar trebuie să corectăm detaliile care ne-au costat scump azi. Meciul următor va fi foarte important, încercăm să ne recuperăm forma, calmul şi încrederea. Acesta este obiectivul. Vom face calculele privind clasamentul abia la finalul sezonului. Depinde de noi, trebuie să fim mai eficienţi în faţa porţii pentru a câştiga meciuri", a spus Adrian Ursea pentru site-ul oficial al clubului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19868011/2/clasament-nice.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele