Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | Mihaela Buzărnescu a plecat spre Jocurile Olimpice de la Tokyo. "Este ca un Grand Slam, mai mult poate. O medalie olimpică e unică"

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20303609/2/buzarnescu.jpg

Mihaela Buzărnescu (locul 168 WTA) a plecat către Tokyo, profitând de faptul că mai multe jucătoare au refuzat să participe la Jocurile Olimpice. Deşi nu traversează un moment bun al carierei, Miki visează la o medalie şi are avantajul faptului că este familiarizată cu condiţiile de joc de la Tokyo.

Mihaela Buzărnescu (33 de ani), fost număr 20 WTA, a jucat puţine meciuri în ultimii doi ani, din cauza unor probleme medicale. În acest sezon, românca are 14 victorii şi 12 înfrângeri. La începutul lunii iulie, Mihaela a reuşit cel mai bun rezultat din 2021 – semifinală la Bastad, Suedia, pe zgură.

Raluca Olaru, Monica Niculescu şi Mihaela Buzărnescu vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la tenis.

"Pentru mine rămâne în istorie, o legendă şi pot spune că sunt fericită şi că mi-a fost demonstrată munca mea de-a lungul vieţii şi tot ce am realizat, pentru că mi-am dorit să pot participa la un turneu olimpic. Sunt atât de mândră şi onorată că reprezint România şi sper să joc bine pentru că în ultima vreme joc mai bine şi mă simt mai bine şi sper să vină nişte meciuri bune. Aş fi plătit eu ca să fiu acolo pentru că îmi doresc enorm acest lucru şi mă bucur că s-a realizat.

Eram deja resemnată când a venit vestea, în urmă cu câteva zile, şi nici nu am avut timp să mă bucur că a trebuit să fac foarte multe formalităţi ca să pot pleca. În tenis, ştiţi cum e, nu contează atât de mult clasamentul, cotează forma din ziua respectivă. Nu trebuie să te bazezi pe clasamentul unei jucătoare sau adversare. Bineînţeles, dacă s-au retras câteva jucătoare de top, sigur că este o şansă în plus.

Ar fi ideal să ajung în semifinale sau să mă bat pentru o medalie! Mă las de tenis după aia! Nu, glumesc! Eu am mai jucat acolo un ITF mai mare şi am făcut finala, deci ştiu terenul central, am jucat vreo 3 sau 4 meciuri acolo. Sigur că este ca un Grand Slam, mai mult poate, fiind doar la 4 ani. Aşa că da, o medalie olimpică e unică", a spus Mihaela Buzărnescu, pe Aeroportul Otopeni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele