Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

VIDEO | Mihaela Buzărnescu despre momentul în care Ţiriac a numit-o "Buzunărescu": "Cred că acum ştie cum mă cheamă"

Tenis Publicat pe 10 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19643660/2/buzarnescu-tiriac.jpg

Invitată la Look Sport LIVE, Mihaela Buzărnescu a vorbit şi despre momentul petrecut în urmă cu mai bine de un an, la Wimbledon 2019, când Ion Ţiriac i-a greşit intenţionat numele într-o declaraţie cu tentă ironică, făcută după un meci pierdut de Miki în faţa Simonei Halep, în turul 2 al turneului.

Mihaela spune că nu are niciun resentiment şi se declară convinsă că eroarea miliardarului român a fost una nevinovată.

"N-am vorbit personal cu dânsul niciodată. Ne-am mai întâlnit la Fed Cup, la Wimbledon, ne-am salutat... Dar nu îl cunosc personal, să fi avut întâlniri. Doar când ne-am întâlnit mai mulţi sportivi. Nu am nimic cu dânsul, probabil nici el cu mine... Mă gândesc că nu a reţinut numele meu. Cred că acum îl ştie, bănuiesc... Ce să-i faci, n-am ce să comentez pe acest subiect", a spus Mihaela Buzărnescu la Look Sport LIVE.

Ce declara Ţiriac despre Mihaela Buzărnescu, după un meci jucat cu Simona Halep la Wimbledon 2019

"Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului... Eu am fost acolo şi am văzut asta în turul 2, în meciul cu Buzărescu... cu Buzunărescu sau cum se numeşte domnişoara asta! Au jucat amândouă mediocru", declara atunci Ţiriac.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele