Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Mihaela Buzărnescu despre momentul în care Ţiriac a numit-o "Buzunărescu": "Cred că acum ştie cum mă cheamă"

Tenis Publicat pe 10 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19643660/2/buzarnescu-tiriac.jpg

Invitată la Look Sport LIVE, Mihaela Buzărnescu a vorbit şi despre momentul petrecut în urmă cu mai bine de un an, la Wimbledon 2019, când Ion Ţiriac i-a greşit intenţionat numele într-o declaraţie cu tentă ironică, făcută după un meci pierdut de Miki în faţa Simonei Halep, în turul 2 al turneului.

Mihaela spune că nu are niciun resentiment şi se declară convinsă că eroarea miliardarului român a fost una nevinovată.

"N-am vorbit personal cu dânsul niciodată. Ne-am mai întâlnit la Fed Cup, la Wimbledon, ne-am salutat... Dar nu îl cunosc personal, să fi avut întâlniri. Doar când ne-am întâlnit mai mulţi sportivi. Nu am nimic cu dânsul, probabil nici el cu mine... Mă gândesc că nu a reţinut numele meu. Cred că acum îl ştie, bănuiesc... Ce să-i faci, n-am ce să comentez pe acest subiect", a spus Mihaela Buzărnescu la Look Sport LIVE.

Ce declara Ţiriac despre Mihaela Buzărnescu, după un meci jucat cu Simona Halep la Wimbledon 2019

"Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului... Eu am fost acolo şi am văzut asta în turul 2, în meciul cu Buzărescu... cu Buzunărescu sau cum se numeşte domnişoara asta! Au jucat amândouă mediocru", declara atunci Ţiriac.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele