Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

VIDEO | Mihai Costea a revenit în Casa Liga 1. Mesajul atacantului Chindiei pentru Adrian Mititelu

Chindia Târgoviște Publicat pe 6 nov 2020
mail-share icon Email

Mihai Costea a revenit în Casa Liga 1 după mai bine de cinci ani, fiind introdus de Emil Săndoi în minutul 88 al partidei câştigate de Chindia Târgovişte, scor 0-1, pe terenul Universităţii Craiova.

Costea s-a bucurat că a reuşit să se întoarcă pe ”Ion Oblemenco”, chiar dacă în calitate de adversar, şi şi-a manifestat solidaritatea faţă de fostul său patron, Adrian Mititelu.

”Mă bucur că am revenit pe acest stadion, unde am debutat ca fotbalist. În ultima perioadă am fost prin Emirate, anul trecut am terminat contractul. Am zis să mai aştept alte oferte. A venit şi pandemia, şi am ajuns până la urmă în ţară.

Eu ştiu doar că Steaua (n.r.- FCSB) m-a transferat de la Craiova pentru o sumă mare. În rest, îmi pare rău de Adrian Mititelu şi de familia sa. Îi urez mult succes şi să treacă mai repede de această perioadă.”, a declarat Mihai Costea, atacantul Chindiei Târgovişte.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a X-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Popa, în minutul 30, din penalty.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri