Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Mihai Iosif, euforic după al doilea succes al Rapidului în play-off. “Suntem un grup, nu există ei şi eu. Atitudinea este primordială”

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20111313/6/mihai-iosif.jpg

Rapid Bucureşti a câştigat meciul de la Buftea cu Dunărea Călăraşi, scor 4-1, în runda a doua din play-off-ul Ligii 2, în direct pe Look Sport+. ‘Alb-vişiniii’ au urcat pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu FC U Craiova. Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a declarat că unitatea grupului este atuul în acest play-off.

Pentru Rapid au înscris Cătălin Hlistei (23′), Adrian Bălan (28′ – penalty), Ştefan Pănoiu (53′) şi Octavian Ursu (90'). Cristian Bud (34′) a marcat pentru Dunărea Călăraşi.

"Luăm fiecare meci în parte, suntem fericiţi în acest moment, dar de mâine ne vom gândi la meciul de joi, de la Timişoara. Ne bucurăm mai cu capul pe umeri. Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama. Nu am, am venit cu inima deschisă, am schimbat anumite chestii tactice, iar băieţii au înţeles totul foarte bine. Suntem un grup aici, nu există ei şi eu, suntem doar noi.

Ca să joci la Rapid, atitudinea este primordială. Este un club la care trebuie să trăieşti fiecare fază la intensitate maximă. Emoţia este caracteristica principală a acestui club. Lupta pentru promovare e deschisă, acerbă, foarte grea. Toate echipele au şanse egale, pentru că sunt de valori apropiate. Dacă aş promova cu Rapidul, ar fi un vis împlinit", a spus Mihai Iosif.

Clasamentul Liga 2, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20111313/5/clasament-rapid-calarasi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele