Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

VIDEO | Mihai Roman, dezamăgit de arbitraj! "Era la doi metri de mine, e incredibil ce se întâmplă" / "FCSB va câştiga campionatul"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20164972/2/rps1518.jpg

FCSB a câştigat meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 3-1, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Arbitrul Adrian Cojocaru a luat două decizii eronate în defavoarea echipei din Botoşani, în repriza a doua: a refuzat să acorde un penalty evident pentru gazde, apoi a dictat un penalty inexistent pentru FCSB. Mihai Roman a declarat că arbitrul nu a fost imparţial. Mijlocaşul este convins că FCSB va câştiga campionatul.

FCSB se menţine la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Octavian Popescu (4’) şi Olimpiu Moruţan (15’ – penalty, 73’ - penalty) au înscris pentru FCSB la Botoşani, în absenţa golgheterului Florin Tănase (suspendat).

Hervin Ongenda (28') a semnat singura reuşită a gazdelor, care pot contesta arbitrajul lui Adrian Cojocaru. Mihai Roman trebuia să primească un penalty în minutul 50, dar a primit cartonaşul galben pentru simulare. Ulterior, penalty-ul transformat de FCSB în minutul 73 a fost acordat pentru un fault inexistent asupra lui Darius Olaru.

"Ne-am dorit în această seară să reuşim să spargem gheaţa, cum s-ar spune, dar am început foarte prost. Le-am spus colegilor să începem tare, dar au fost două greşeli în 10 minute, am primit două goluri. Pe parcurs, am reuşit să echilibrăm jocul, am fost mai agresivi. Cred că în a doua repriză puteam să egalăm, pentru că a fost penalty clar la mine. Nu ştiu cum a văzut arbitrul, era la doi metri de mine. Mi-a dat şi galben pentru simulare, e incredibil ce se întâmplă. Una peste alta, cred că au meritat victoria cei de la FCSB, au jucat ceea ce trebuia.

Am înţeles că n-a fost al doilea penalty al celor de la FCSB. Ce să mai discutăm? Dacă la mine a văzut simulare din 2 metri, e clar că m-a agăţat Creţu. Arbitrul n-a fost de partea noastră, adică să fi fost echilibrat.

Şanse mici pentru locul 4, dar jucăm până la capăt şi vom vedea ce putem scoate din următoarele meciuri. Urmează un meci dificil cu Craiova, o echipă bună. Acum trec şi ei printr-un moment mai prost. Mergem să ne facem jocul nostru ofensiv şi sper să câştigăm. După aspectul jocului, cred că FCSB va câştiga campionatul. Dar cei de la CFR sunt mai pragmatici şi nu se ştie niciodată", a spus Mihai Roman.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20164972/3/clasament-fcsb.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele