Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

VIDEO | Mihai Teja, sub presiune la Voluntari! "Ne dorim o altă atitudine. Trebuie să ne revenim repede"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19570372/1/mihai-teja.jpg

FC Voluntari are trei înfrângeri la rând în Liga 1, după 1-2 la Piteşti cu FC Argeş, în etapa a 9-a. Antrenorul echipei ilfovene, Mihai Teja, a declarat că moralul jucătorilor este scăzut, dar situaţia poate fi redresată.

FC Argeş - FC Voluntari 2-1 a fost în direct la Look Sport. Meza Colli (33') şi Grecu (55') au înscris pentru gazde, iar Ion Gheorghe (66' -- penalty) a semnat reuşita oaspeţilor. Balaur a fost eliminat de la FC Voluntari în prelungirile partidei.

"N-am făcut un meci foarte bun. Prima repriză a fost cea mai slabă de când sunt la FC Voluntari, de aproape un an de zile. N-am avut ritm, intensitate, agresivitate. A doua repriză, am intrat mai bine. Trebuie să ne revenim repede, să avem tăria asta. Nu avem mult timp la dispoziţie, ne aşteaptă meciul cu Poli Iaşi, jucăm acasă. Ne dorim o altă atitudine şi să câştigăm meciul.

Venim după meciuri foarte grele, cu CFR, Viitorul, moralul a fost scăzut. Încă nu s-a pierdut nimic, suntem în sezonul regulat. Există momente de formă în viaţa unei echipe, toate echipele trec prin momente grele. Dar trebuie să ai tăria să-ţi revii.

Nu contează că am pierdut împotriva unei echipe nou promovată. Nu mai suntem Voluntari de anul trecut, am pierdut 14 jucători. Am terminat în teren cu şase jucători de la echipa a doua. Important e să fim uniţi, lucrurile se pot rezolva. Nu suntem echipa care se poate bate la play-off", a spus Mihai Teja la finalul partidei de la Piteşti.

 

 

 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele